Ülkü Ocakları Ürgüp İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 7’den 77’ye İstiklal Marşı okuma yarışmasının ödül törenin de kazanan yarışmacılara ödüllerini takdim edip Ozan Manas konseri ile tamamlandı.

Proğrama, Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi Mehmet Varol, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, MHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Hasan Erdoğan ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, Ürgüp Belediyesi sinema salonunda düzenlenen ödül töreninin açılışında yaptığı konuşmada, muhteşem zaferlerin türküsü olan İstiklal Marşı'nın kabulünün 98. yıl dönümünün asil Türk milletine kutlu olması dileğinde bulundu. 

25. dönem MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol'da," Ürgüp Ülkü Ocağımızın tertiplemiş olduğu proğrama katıldık. Emeği geçen Genç Bozkurt'lara teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Türk milletinin bağımsızlığı için şehadet şerbetini içen kutlu atalarımız başta olmak üzere; gazilerimize ve bu mukaddes mısraları bize armağan eden Mehmed Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak, sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak”" dedi.