MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr.Filiz Kılıç, Nevşehir için 'Hiç Kimseye Hayal Satmayacağız' dedi ve ekledi. “Hayallerle ya da boş laflarla değil, Nevşehir'i ayağı kaldırıp gönendirecek projelerimizle geliyoruz. Beş yıl sonra Nevşehir'i tanıyamayacaksınız” diye konuştu.

'Hiç Kimseye Hayal Satmayacağız' 

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr.Filiz Kılıç,"Her fikrin değerli olduğunu inanıyorum ve bu fikirleri projeye dönüştürme noktasında kararlıyız. Belediye başkanlığı adaylığım sürecinde Nevşehir Belediyesi'nde göreve geldiğimizde uygulayacağımız, gündeme getireceğimiz projelere hergün bir yenisini daha ekliyoruz. Teknik ekibimizle birlikte Nevşehir için büyük projeleri ortaya koyacağız... Bu projeler zamanı geldiğinde tek tek kamuoyuna sunulacaktır. Bir taraftan proje hazırlarken bir taraftan da bu önemli sürece Nevşehir halkımızı katmak istedik. Bu haseple yaptığımız ziyaretlerimizde  Çocuklar, kadınlar, erkekler, yaşlılar, gençler, toplumun her kesiminin fikirlerine ihtiyacımız var. Biz, Hep Birlikte olursak, çok şeyi başarabileceğimize inanıyoruz. Vatandaşımız fikrini söylerken kendisine şu soruyu soracak 'Ben başkan olsam bu konuda ne yapardım' Böylece bir belediye başkanının yapması gerekeni halk belirleyecek. 'Ben yaptım oldu' değil. Biz olacağız, hep beraber olacağız, birlikte yöneteceğiz. Çünkü biz hep beraber Nevşehir'iz." dedi.

Nevşehir'li Kazanacak Nevşehir Kazanacak...

Nevşehir beni, ben de Nevşehir'i ve Nevşehirliyi çok iyi bilirim. İçi dolmayan, hayali, boş laf konuşmayı sevmem... Bu manada Anadolu'nun marka kenti Nevşehir için ne boşa kaybedecek bir zamanımız nede deneme yanılma lüksümüz asla yok. İşte bu yüzden zaman şov zamanı değil. Eldeki etektekileri ortaya koymak zamanıdır. Zaman samimiyetle, halkımızın hangi sorununa hangi ilaçla nasıl çözüm üreteceğini açıklama zamanıdır. Nevşehirimizin Boş laflara karnı tok. İşte bu haseple bizde ilk projelerimizi teker teker açıklamaya devam ediyoruz. İşte Nevşehir'imiz için özellikle yaz aylarında bir çok mahallesinde vatandaşlarımızın ve bilhassa ev hanımlarımızın büyük ağduriyet yaşadığı su kesintisi konusunda geliştirdiğimiz knesin çözüm üreten projemizi sizlere tanıtmak istiyorum değerli hemşehrilerim.

VARAN-1 "Nevşehir'de su kesintisi artık tarihe kavuşuyor... Kendi elektriğini üretecek. Hem tasarruf edilecek..." 
 

Nevşehir'de su kesintisi artık tarihe kavuşuyor. Demir kazık projesi ile Nevşehir kaliteli ve kesintisiz içme suyuna kavuşuyor. Nevşehirli artık suyu daha kaliteli ve ucuza kullanacak. Yeni kurulacak içme suyu hattı ile ilimizin içme suyu ihtiyacı karşılanırken iletim hattına entegre türbinlerde elektrik de üretilecek belediyemiz suyu çıkarmak için ödediği milyonlarca liralık Elektrik faturasını ödemek yerine, kendi elektriğini üreten milyonlarca lira gelir elde edecek hem tasarruf edilecek hem de faturalar cep yapmayacak. nevşehir kazanacak nevşehirli kazanacak

Projemiz 1 Yıldan Kısa Sürede Tamamlanacak...
1 Yıldan Kısa Sürede Yatırımı Amorti Edecek, Her Ay Milyonlarca Lira Getirisi Olacak...
Üzüm Bağlarımıza, Ağaçlarımıza, Parkımıza, Bahçemize Can Gelecek...
Nevşehir'li Kazanacak Nevşehir Kazanacak...