Karacaşar Belediye Başkanı Muammer Akcan ziyarette Belediye çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Başkan Akcan önümüzdeki günlerde Karacaşar Kasabasının düşmemesi adına gereken tüm çalışmaları yürüttüklerini bu konuda umutlu olduklarını ifade etti.

 

Karacaşar kasabasının genç ve çalışkan Başkanı Muammer Akcan,önümüzdeki günlerde kasabamıza kazandırdığımız yeni araçlarla birlikte “Temiz ve Yeşil Bir Karacaşar İçin El Ele” ismiyle Kasabamızda Büyük bir Temizlik kampanyası başlatacağız. Yine bu doğrultuda Belediyemiz olarak Vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla el ilanları hazırlıyoruz. Karacaşar Kasabamız ve kasaba halkımız bu güzelliklerin en iyisine layık bizlerde bu konuda Allahın izniyle ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapacağız dedi.

Başkan Akcan, ortada bir başarı varsa hiç şüphesiz bu bir ekip ruhu ve kasabamızda sağladığımız Birlik ve beraberliğin en güzel sonucudur.Bu bağlamda Kasabamıza kazandırdığımız hizmetlerde emeği geçen Başta Hayırseverlerimize,Milletvekillerimize ve tüm Karacaşarlı Vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz dedi.Başkan Akcan ayrıca FİB Haber Merkezini de başarılı çalışmaları için tebrik etti.

FİB Haber Merkezi olarak bizde Karacaşar Belediye Başkanı Muammer Akcan'ı tüm başarılı çalışmaları için tebrik ediyor örnek çalışmaları için kutluyoruz.