Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa ERTAŞ, Nevşehir'in ilk ve tek İnternet Televiyonu FİB Haber.TV'de yeni başlayan "Nevşehir'e Yön Verenler" proğramının özel konuğu oldu.

Ertaş Grup CEO'su, www.fibhaber.tv de yayınlanan "Nevşehir'e Yön Verenler" proğramının Modaretörü Fikret Çapacı'nın sorularına içtenlikle cevaplar verirken, Nevşehir'in İlk ve tek internet televizyonu FİB Haber.TV'ye de yeni yayın hayatında başarılar diledi.

Nevşehir'de en fazla istihdam sağlayan firmalarından Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa ERTAŞ, Akaryakıt, Bims ve Turizm konuları ile Nevşehir İş Dünyasında yaşanan son gelişmelere ilişkin soruları yanıtladı.

Nevşehirli başarılı iş adamı Musa Ertaş, 2017 Yılı içerinsinde gerçekleştirilecek olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde aday olacak mı ? sorusunu da bakın nasıl cevapladı.

FİB Haber.TV'de başlayan "Nevşehir'e Yön Verenler" proğramının özel konuğu olan İş Adamı Musa Ertaş ile yapılan röportaj bugün Saat: 18:45 yarın sabah saat: 10:00 dan itibaren www.fibhaber.TV de izleyebilirsiniz.