NTSO Başkanlık seçimleri için Geri sayım Başladı.2013 Şubat ayında yapılması planlanan NTSO Başkanlık seçimleri hakkında NESİAD Dernek Başkanı ve İş Adamı İlhan Kahraman ilk kez FİB Haber Merkezimize değerlendirmede bulundu.

Nevşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı İhracaatcı İş Adamı İlhan Kahraman yapılacak olan NTSO seçimlerinin Nevşehir’imize Sanayicilerimize İş Adamlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum dedi. Kahraman seçimlerin demokratik bir şekilde geçmesini arzu ediyorum diyerek, birlik ve beraberliğimiz adına yapılacak olan seçimlere ilişkin olarak sağ duyu çağrısında bulundu.

Kazananın Nevşehir olmasını arzu ettiklerini belirten Nesiad Başkanı İlhan Kahraman, Sanayici ve iş adamları olarak Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde belirleyici olacaklarının da farkında olduklarını belirterek şehrimiz açısındaki bu önemli seçimlerde Nevşehir menfaatlerini ön planda tutacaklarını söyledi.

Kahraman Başkan olarak şahsi fikrini de şu sözlerle değerlendirdi.

Şahsen her adaya eşit mesafede olacağını vurgulayarak, “Ben herhangi bir adayın lehine ya da aleyhine tavır içinde olmayacağım. Benim oyum belli.  Zamanı geldiğinde oyumu kullanacağım. Başkan olarak taraf olmam doğru olmaz” şeklinde konuştu.  

NTSO seçimleri öncesinde Birlik ve Beraberlik mesajları veren NESİAD Başkanı İlhan Kahraman son olarak bu vesile ile bugün meydana gelen hain pkk terörist saldırılarında hayatlarını kaybeden tüm Şehitlerimize başsağlığı diliyorum diyerek ülkemizin milli birlik ve beraberliğinin hiçbir kimsenin bozmaya gücünün yetmeyeceğinin de altını çizdi.