NTSO kayıtlı Üyelerimizde takdir ederlerse 2013 Yılı başında yapılacak olan NTSO seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına adayım diyen Nevşehirli İş Adamı Yakup Zağlanmış ve ekibi aralıksız olarak yürüttüğü  seçim çalışmaları için kamuoyundan büyük destek görüyor.

 

Kırmak, Bozmak yıkmak değil birleştirmek bütünleştirmek için Nevşehir e ve Nevşehir Ticaret ve sanayici iş adamlarımıza hizmet için adayım diyen Zağlanmış, NTSO için çok ciddi Proje ve hedeflerimiz var ve kimsenin şüphesi olmasın ki Nevşehir de tarımı,sanayicisi,turizmcisi, madenicisi, ihracatçıcı, ithalatçısı ile tüm esnafın en iyi şekilde temsil edildiği bir kurum olacaktır. İlimiz Nevşehir’in tanıtım ve temsili her zaman ön planda olacaktır. 2023 Vizyonuna uygun geliştireceğimiz projelerle, Nevşehir Ticaret ve sanayi Odasında yeni dönem de kısmet olursa genç yeni bir ekiple geleceğiz Nevşehir de birlik ve beraberliği sağlamak için her kesimi içine alan bir meclis oluşturmayı düşünüyoruz dedi.”

 

ZAĞLANMIŞ HEDEFLERİNİ BELİRTTİ

        Aday olduğunu açıklayan Zağlanmış;

        "Ticaret Odasının asli görevlerini tam anlamıyla yerine getireceğiz. Yani Ticaret Odası üyeleri her türlü mevzuatlarda mutat zamanlarda bilgilendirilecekler. En büyük düşüncemiz; Yatırımcılarımızın her zaman sıkıntılarında yanında olarak onlara bir rehber olarak önünü açmak, teşviklerle onlara destek olmak olacaktır dedi.

 

 

        ODA ÇAĞIN GERİSİNDE

       Zağlanmış açıklamasının devamında; "Nerdeyse bir asırlık bir geçmişi olan Ticaret Odasının etkinliği ve üyelerine daha kolay ulaşılabilirliği ile sadece aidat toplayan bir kurum görüntüsünden uzak şehrin en büyük dinamiği olarak yerini almalıdır dedi.

 

        ÜYE VARSA ODANIN VAR OLDUĞUNU BİLDİRECEĞİZ

       Nevşehirin sevilen ve saygın İş Adamı Yakup Zağlanmış amacının; Odanın Nevşehirli üyelerine hizmet etmesinde çaba sarf edeceğini ve Odanın sadece kayıt yapan ve aidat ödenen yer olmadığını göstereceğini belirterek; "Odanın üyeleri için var olduğunu ve Odanın yükümlülük ve sorumluluklarını yerine getirip üye varsa odanın var olduğunu bildireceklerini" söyledi.

 

        BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

        Zağlanmış, "Bu bir bayrak yarışı" diye başladığı açıklamasının devamında şöyle dedi; "Bu görevi daha iyi yapacağıma inanıyorum. Çok yapılacak iş var. Toplantılara katılacağız. Nevşehiri çok seviyorum. İyi ki Nevşehirliyim. İyi ki burada doğdum. İyi ki dostlarım, sevdiklerim var. Hepsi benim için değerlidir. Ve ben bu değerlere hizmet etmek istiyorum. Allah utandırmasın ve memleketimiz için hayırlısını versin dedi."

 

ZİYARETLERDE BULUNUYORUZ

       Zağlanmış açıklamasının son kısmında,Güzel bir ekip oluşturduk,amacımız kimseyi rencide etmek ,kırmak karalamak değil,Bu hizmet için bayrak yarışını daha yukarılara taşımaktır.Kendi alanlarında sektörün lideri olmuş etkin çalışkan saygın ve başarılı Ekibimizle birlikte bir takım ziyaretlerdede bulunduklarını belirterek şunları kaydetti; "Başkan adaylığım konusunda destek amaçlı değil sadece bilgilendirmek amacıyla fikir ve görüşlerini almak projelerini anlatmak adına ziyaretlerde bulunduk. Sağolsunlar kamuoyu da bize güvenini belirtiyorlar,Hepsi de bana hayırlı olsun dileklerinde bulundular."dedi.