Uzer Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sacit Uzer FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında, Bizler Nevşehir Sevdalıları olarak Gerek üyelerimizin gerekse Meclis üyelerimizin teveccühleri ile buralara kadar geldik.Yaklaşık 10 yıldır yürüttüğüm NTSO Meclis Başkanlığı süresince elimden geldiğince hiçbir ayırım ve gruplaşmaya fırsat vermeden kimseyi kırmadan incitmeden adil bir şekilde hizmet vermeye çalıştım inşallah ondada başarılı olmuşuzdur.Şimdi yaklaşan NTSO seçimleri öncesinde, Meclis Başkanlığı olsun Yönetim Kurulu Başkanlığı olsun kimseyi üzmeden hiçbir üyemizi birbirlerine karşı karşıya getirmeden seçimleri yaptırmak zorundayız.

Bir Nevşehirli olarak bizim üzerimize düşen ve yakışan görev budur.Bizim istediğimiz ve  seçim sonrasında üyelerimizin sabah iş yerini açarken birbirlerine Selam alıp verip arkadaşlıklarının devam etmesini istiyoruz.

Bu süreç içerisinde yeniden Yapılandırma olarak adlandırdığımız İş Adamı Yakup Zağlanmış önderliğinde Musa Ertaş la beraber onların önderliğinde inşallah bir sürecine girdik ve bende Meclis Başkanlığında tarafsızım ama Seçimlerde ekibimiz olan Yakup Zağlanmış ve Musa Ertaş ı destekleyeceğiz. İnşallah sonucu memleketimiz için Nevşehir İş Dünyası ve İş Adamlarımız açısında hayırlı olur. Nevşehir için hayırlı olan neyse Nevşehir için hayırlı olan kimse onun kazanmasını diliyorum.

           "Kaybetmekte bir Şeref Kazanmakta bir Şeref…"

Ama ben şahsım ve ekip arkadaşlarımlza birlikte Biz Kazanmak için çalışacağız ve elimizden geleni yapacağız.Birlik ve beraberlik içerisnde Nevşehir e ve şahsımıza yakışır bir şekilde Demokratik bir ortamda seçimlere Nevşehir iş dünyasının girmesini sağlamak için elimizden gelen ne varsa yapacağız.FİB Haber Merkezine bu konuda bize bu açıklama yapma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ediyor tüm Nevşehirli vatandaşlarımızada bu vesile ile hayırlı günler diliyorum dedi.
İşte NTSO
 Meclis Başkanı Nevşehirli İş Adamı Sayın Sacit Uzer'in gündeme ilişkin o açıklaması...