Başkan Adayı Zağlanmış:Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasının sosyal, ekonomik ve kültürel alanda etkin bir rol aldığını biliyoruz. Bundan dolayı daha etkin olabilmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

 

Zağlanmış, “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında önümüzdeki günlerde yapılacak olan seçimde yönetime tüm arkadaşlarımızla, esnafın hak ve menfaatlerini korumak, gelişen Nevşehirimizin ticaretini ve sanayisini daha da geliştirmek için yönetime talip olduk. Tabi buradaki en büyük şey yönetime talip olup adaylığımızı açıkladığımızdan beri bütün sevenlerimize ve destekleri olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah onların gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacağız. Nevşehirli Yatırımcı İş Adamlarımız ve esnaflarımız için çalışıp onların sözcüsü olacağız. Bütün mesleklerde sorunlar var. Biz o sorunları iyi biliyoruz. Kurduğumuz komiteler ile bu sorunlara çözüm yollarını arayarak en üst seviyede hizmet etmeye çalışacağız. Biz Nevşehir Ticaret Odasında esnafımıza hizmet etmeye talibiz. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasının sosyal, ekonomik ve kültürel alanda etkin bir rol aldığını biliyoruz. Bundan dolayı daha etkin olabilmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası adaylığını açıklaması ile ilgili konuşan Zağlanmış, “Kamuoyunda ziyaret ettiğimiz tüm hemşerilerimizin bizimle yaşadığı büyük Heyecanı mutluluğu ve Umutlu bakışları görmek hakikaten bizleri çok mutlu ediyor.İnşallah onların güvenlerini ve umutlarını boşa çıkartmıyacağız el birliği ile bu önemli görevi layıkıyla yerine getireceğiz dedi.

Başkan Adayı Zağlanmış Sizlerle çok önemli bir hususuda dile getirmekte fayda görüyorum.Biliyorsunuz Seçim sürecindeyiz ve Allah herkesten razı olsun Ekibimize çok büyük destek ve talep görüyoruz.Şu ana kadar bir çok esnaflarımızı ziyaret ettik ve ziyaretlerimiz yine hiç durmadan devam ediyor.İşte Yaptığımız bu  Ziyaretlerimizde Şimdiye kadar “Bu göreve neden adaylığımızı açıkladığımız” değil de,Başkan olunca  Neler yapacaksınız? Projeleriniz Nedir ? gibi sorular ile karşılaşmamızda işin aslını ortaya koymaya açıkca yetiyor. Ve Çıktığımız yolun ne denli doğru olduğunu bir kezdaha net bir şekilde görüyoruz.

 

NTSO Başkan Adayı Yakup Zağlanmış Başkanlığa adaylığını sorduğumuzda ise şu cevabı veriyor:

Bize bütün esnaf arkadaşlarımız tarafından aday olmamız konusunda yoğun bir baskı vardı. Güzel bir ekip ve güçlü bir oluşum oluşturmuştuk. Bizlerde artık adaylık zamanının geldiğine, arkadaşlarımızda yine ısrarcı olunca gelen bu teveccühü karşılıksız bırakmak istemedik. Bu nedenle hizmete talip olduk” şeklinde konuştu.