T.C. Sağlık Bakanlığı  tarafından yaptırılan 10 yataklı Acıgöl İlçe Entegre Devlet Hastanesi düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. 

10 yataklı Acıgöl İlçe Entegre Hastanesinin açılışı, Nevşehir Valisi  İlhami Aktaş, Acıgöl Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekrreteri Savaş Benli, Nevşehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül, Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Sağlıkçılar ve vatandaşlarımızın  katılımı ile gerçekleşti.

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahmi Ünlübay selamlama konuşmasında, tüm ilçe merkezlerine bir entegre tesis yapmak üzere yola çıkıldığını belirterek, "Bu tesisin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen başta sayın  Valimiz, Milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eder, açılışını yapacağımız sağlık tesisinin Acıgöl ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, ilçe hastanemizin, Acıgöllü vatandaşlarımıza ve Nevşehir’imize hayırlı uğurlu olsun”dedi.

Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk konuşmasında, “Bu tesisin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen başta sayın Milletvekillerimiz A.Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider ile aynı zamanda 27. dönem Milletvekili adayımız Mustafa Açıkgöz olmak üzere, sağlık teşkilatımızın yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür eder, açılışını yapacağımız sağlık tesisinin Acıgöl ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, ilçe hastanemizin, Acıgöllü vatandaşlarımıza ve Nevşehir’imize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Acıgöl 10 yataklı entegre hastanesinin açılış töreninde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “ Söz verdiğimiz gibi ilçelerimizde hizmete kazandırmış olduğumuz entegre hastanelerinin açılışlarına bugün de Acıgöl ilçemizde devam ediyoruz. Sağlıkta reform yapan AK kadrolar gece gündüz demeden milletimizin huzuru, sağlığı,mutlu yarınları için çalıştı. 24 Haziran’da vereceğiniz oylar ile Türkiye şahlanacak;milletimiz kazanacaktır. " dedi.

Açıkgöz; " AK Parti iktidarıyla 16 yıldır sağlıkta herkes için ulaşılabilir, nitelikli sürdürülebilir ve güçlü bir sistem oluşturduk. Bunun en büyük etkeni istikrarlı ve güçlü bir siyasi iradedir. Yatırımlarımız devam edecek. Bu kapsamda bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Rekorlar ilçemiz Acıgöl'ümüze, İlçe entegre hastanemiz hayırlı olsun" dedi.

Çayırlık mahallesi Hastane caddesi üzerinde açılışı gerçekleşetirilen Acıgöl entegre hastanesi 2753 metre kare kapalı alanı ile 5 odalı, 10 yataklı olup 1 ameliyat salonu bulunmaktadır. 

Açılış töreni, hastanenin gezilmesi ve hatıra fotoğrafı çekiminden sonra son buldu.