AK Parti İl Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir Milletvekili 27.Dönem adayı Ecz. Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Açıkgöz: "Ak Parti iktidarının sağlıkta bir devrim yaptığını söyledi."

AK Parti Nevşehir Milletvekili 27.Dönem adayı Ecz. Mustafa Açıkgöz, Devlet hastanesi çalışanlarına yaptığı konuşmasında; "Nevşehir Devlet Hastanemizde görevli fedakar sağlık çalışanlarımızla bir aradayız. “16 yıldır sağlıkta reform yapan AK PARTİ, modern sağlık kurumlarının yanında sağlık çalışanlarımızın özlük haklarını da günden güne iyileştirdi. Sizlerin emeği ödenmez ancak Yaparsa Yine AK Parti Yapar..."

"Nevşehir’e 297,58 Milyon TL Sağlık Yatırımı Yaptık...
Nevşehir’e Birinci Sınıf Sağlık Hizmeti Getirdik..."

Nevşehir’imize 297,58 Milyon TL sağlık yatırımı yaptık. Nevşehir’e birinci sınıf sağlık hizmeti getirdik. Nitelikli sağlık hizmetlerimizle sağlıklı nesillere sizlerle birlikte hizmet veriyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin şahlanışına sizlerin de tekrar desteğinizi bekliyoruz. 24 Haziran’da aziz milletimizin takdiriyle yine milletimiz kazanacak.

Sizlere ulvî görevlerinizde her daim muvaffakiyetler diliyor, saygılarımı sunuyorum. #VakitTürkiyeVakti “

AK Parti İl Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar'da açıklamasında "Nevşehir Devlet hastanesindeki personellerimiz ile bir araya gelerek 24 haziran seçimlerine dair çalışmalarımız ve sağlık sektörü konusunda istişarelerimize DEVAM ediyoruz. Vakit Türkiye Vakti" dedi.

AK Parti İl Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir Milletvekili 27.Dönem adayı Ecz. Mustafa Açıkgöz daha sonra Nevşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalar ile yakınlarını da ziyaret ettiler. Hastaları ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun ve acil şifa temennilerinde bulundular.