AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, H. Mustafa ve Türkan Öbekli Diyaliz Merkezi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Ziyarete; Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Şal, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Güçlü eşlik etti.

Diyaliz Merkezinde hastalarla yakından ilgilenen ve hastalara geçmiş olsun temennisinde bulunan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, onlarla sohbet ederek, hatırlarını sordu, istek, dilek ve taleplerini dinledi.

Milletvekili Açıkgöz, daha sonra Diyaliz Merkezi birimlerini gezerek, Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ve doktorlarından çalışmaları, ünite ve hastalar hakkında bilgiler aldı.

Diyaliz merkezinde örnek teşkil edecek modern nitelikte bir hizmetin sunulduğunu vurgulayan Milletvekili Açıkgöz; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 18 yıldır her alanda olduğu gibi sağlık alanında da marka hizmetlerimizi modern ve güçlü sağlık altyapısı ile Diyaliz Merkezimizde de Sevdamız Nevşehir’imize sunmaya devam ediyoruz. ‪Hayırsever Öbekli ailemize teşekkür ediyoruz.‬ Diyaliz merkezimizde tedavileri devam eden hemşerilerimize de acil şifalar diledik." dedi.

Ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Diyaliz Hastaları ise, yeni hastane ve Diyaliz Merkezinin çok güzel olduğunu söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür ettiler.