AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri kapsamında Nevşehir'i karış karış gezerek gönülleri feth etmeye devam ediyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, "24 Haziran seçimlerine artık sayılı günler kala, kapı kapı dolaşarak çalmadık kapı, sıkılmadık el ve kazanılmadık gönül bırakmıyoruz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz ilk olarak Hacıbektaş ilçesine bağlı Kayaaltı ve Kızılağıl köylerini ziyaret etti. Burada köylülerin büyük bir coşkusu ile karşılanan Açıkgöz, köylülerin dertlerini dinleyerek AK Parti iktidarının her zaman köylünün ve çiftçinin yanında olduğunu söyledi.
27 Dönem Milletvekili Adayı Açıkgöz ilk olarak Hacıbektaş ilçesine bağlı Kayaaltı köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi. Burada vatandaşlar ile tek tek tokalaşan Açıkgöz 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin önemini anlatırken istikrarın devam etmesi ve Türkiye’nin geleceği için bu seçimin çok önemli olduğunu ifade ederken Kayaaltı köyü sakinleri ise bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk gün ki gibi bugünde yanındayız mesajını verdi.

Açıkgöz: ‪“Aziz milletimiz; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın güçlü Türkiye için neler yaptıklarını ve neler yapacağını çok iyi biliyor. Yıkım ittifakının hayalleri,  Reis’in gerçeklerine bile yetişemez... 24 Haziran’da Vakit Türkiye Vakti” dedi.

AK Parti milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz daha sonra ise Hacıbektaş ilçesine bağlı Kızılağıl köyünü ziyaret etti. Burada da büyük bir ilgi ile karşılanan AK Parti milletvekili adayı Açıkgöz Allah izin verirse 24 Haziran akşamında da böylesine bir coşkuyla ülkemizin geleceğini kutlamış olacağız dedi. 

Açıkgöz açıklamasında: "Hacıbektaş/ Kızılağıl Köyümüzdeyiz.‪“Sevgi ve muhabbet diyarı Hacıbektaş’ımızda hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz. 16 yıldır attığımız adımlarla 24 Haziran’da da Türkiye'nin geleceğine talip olduk. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.”Vakit Hacıbektaş Vakti" dedi.

Açıkgöz, daha sonra Hacıbektaş'ın Belbarak Köyünü ziyaret etti...‬

‪“Bugüne kadar aziz milletimize hep güvendik, hep milletimizin iradesine teslim olduk. 24 Haziran’da da yine kendimizi milletimize teslim ediyoruz diyen Açıkgöz: "Türkiye’nin aydınlık yarınları için projelerimiz, hazırlıklarımız tamam. Vakit Türkiye Vakti “ dedi.

Hacıbektaş-ı Veli’nin “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız” sözlerini hatırlatan Açıkgöz, Tüm terör örgütlerine ve Türkiye düşmanı zihniyetlere karşı "Bir Olacağız, İri Olacağız, Diri Olacağız... Hep birlikte Güçlü Türkiye olacağız!  sözleriyle tamamladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz'e Hacıbektaş köy ziyaretlerinde AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Koçak eşlik etti.