AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı  Nurhan Dülger ,14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Nevşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Yücel Şal ve hastane çalışanlarını ziyaret ederek14 Mart Tıp Bayramı’nı Kutladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı  Nurhan Dülger, Dr. Yücel Şal'ı ziyaretinde doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Milletvekili Aday adayı Dülger, Türkiye’de sağlık hizmetlerinin gelişmiş ülkeler seviyesine ulaştığının ve memleketin en ücra köşesine bile sağlık hizmetlerinin götürüldüğünün altını çizen Dülger, "İnsanlığın en önemli hedefi insan sağlığının korunması ve uzun sağlıklı bir ömür sürebilmektir. Hükümetimizin ideal sağlık hizmetleri yatırımları ile sağlıklı bir toplumun yaşatılması için sağlık çalışanlarımızın ve değerli hekimlerimizin ortaya koyduğu çaba takdirin en büyüğünü hak etmektedir. İnsanların acılarını dindirmeyi, sağlıklı yaşam imkanı sunmayı kendilerine vazife edinmiş tüm sağlık çalışanlarımızın ve değerli hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Yücel Şal'da Dülger'inn bu nezaket ziyareti ile dilek ve temennileri için kendisine teşekkür etti. Şal 7 Haziran genel seçimlerinde Dülger'e başarı dileklerini iletti.