Ameliyat günü doğum gününe denk gelen hastaya doktoru Op. Dr. Mehmet Savran ve hastane ekibi küçük bir doğum günü kutlaması yaptı.

 

Op. Dr. Mehmet Savran ‘’Hastamız Doğan Bey bize boyun ve sağ kol ağrısıyla başvurdu. Muayene ve tetkiklerimiz sonrasında boyun fıtığı (servikal disk hernisi) tanısı koyduk. Kendisine ameliyat olması gerektiğini söyledik. Ameliyat olmayı kabul eden hastamıza operasyon tarihi belirlediğimizde bana bu tarihin (25 Nisan) doğum günü olduğunu söyledi. Ameliyat öncesinde bir takım çekinceleri olan hastamıza operasyonun ne kadar rahat olduğunu göstermek ve aynı zamanda hoş bir sürpriz yapmak amacıyla ameliyattan hemen birkaç saat sonra küçük bir doğum günü kutlaması düşündük. Kendisi de bundan çok mutlu oldu.  Bu tür ameliyatlar sonrasında hastalar, gelişmiş ameliyat teknikleri (mikrocerrahi) ve anestezi uygulamaları sayesinde sanıldığı kadar zorluk çekmemektedirler. Saatler içinde hareket sağlayıp, yürüttüğümüz hastaları hemen ertesi gün taburcu etmekteyiz. Hastanemizin titiz tutumu ve başta anestezi ve ameliyathane olmak üzere tüm ekibimizin özverili çalışmaları bu tür başarılı sonuçları ortaya çıkarmaktadır. Emeği olan herkese sonsuz teşekkür ederim  ’’ şeklinde konuştu.

 

Ameliyat olduktan birkaç saat sonra doğum günü sürpriziyle karşılaşan hasta Doğan Çüçe ise şunları söyledi ‘’ Ameliyat sonrası uyandığımda kolumdaki ağrının kaybolmuş olduğunu gördüğümde çok mutlu olmuştum. Doğum gününüm hatırlanarak hoş bir sürpriz yapılması ise mutluluğumu daha da artırdı. Niğde’den geldiğime değdi. Doktorum Mehmet Savran’a ve tüm hastane ekibine teşekkür ediyorum. ‘’