Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği tarafından ARGE faaliyetleri kapsamında ortaya çıkartılan projelerden bir tanesi olan "EKG Whatsapp Paylaşım Platformları’’ hayat kurtarıyor. 
Son yıllarda teknolojinin artmasını iyi bir şekilde kullanan ATTDER Arge Ekibi yaklaşık 1 yıl önce bu projeyi hayata geçirdi. Proje Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda EKG Eğitmeni olan Süleyman Yıldırım’ın koordinatörlüğünde gerçekleştiriliyor.
Şu anda proje kapsamında Türkiye’nin hemen hemen her il ve ilçesinde Doktor, Hemşire, Anjio Teknisyeni, Üniversite ve Lise öğrencileri, Acil Tıp Teknisyeni ve Paramediklerin içerisinde bulunduğu 16 grup ile bin 564 sağlık personeline hizmet veriliyor. EKG Whatsapp Paylaşım Platformu gruplarında 10 EKG Eğitmeni, 2 Kardiyoloji uzmanı da konsültan olarak yer alıyor.
Projede EKG’lerin doğru tanıları, hastanın klinik durumlarına göre ERC Algoritmaları eşliğinde tedavileri söyleniyor. Verilen tedavileri hekimlerle iletişime geçip, onay verdikten sonra uygulanması her bir kişiye ayrı ayrı aktarılıyor.
Proje 7 gün 24 saat boyunca aktif olarak kullanılıyor. Platforma atılan EKG’lere en kısa süre içerisinde cevap verilerek kişilerin sordukları sorular cevaplanıyor ve bilgilendirmeler yapılıyor.
Platform Projesi Attder Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Yıldırım’ın başkanlığında Yunus Altaş, Bülent Özdemir, Berk Uysal, Aslı Kaya, Tuğba Dağdeviren, Ayşe Dursun, Nazlı Yalçın, Derya Altundal, Hatice Karaağaç isimlerle yürütülüyor.