Kapadokya Hastanesi olarak sürekli gelişen teknolojiyi takip ederek sizlere en güzel sağlık hizmetini verme yolunda sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.

Kadın Doğum Polikliniğimize müracaat eden ve hastanemizde gebelik takibinde olan 32 haftalık spontan üçüz gebe hastamız erken doğum teşhisiyle ( EMR) acil sezeryana alınmıştır. Erken doğan bebeklerde bağırsak iltihabı, solunum sıkıntısı, görme problemi, beyin kanaması, kansızlık gibi durumlar olabiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Op. Dr. Barış Altuntaş ve Çocuk Hastalıkları Uzmanımız Uzm. Dr. Sait Uçan’ ın bebekleri izlemesiyle üçüzlerde solunum sıkıntısı olduğu tespit edilmiş (Bebekler 1900 ve 1800 kg ağırlığındaydılar.) ve bebekler hastanemiz yeni doğan yoğun bakım ünitesine alınmıştır.

Üçüz bebeklerin son teknolojik cihazlarla donatılmış yeni doğan yoğum bakım ünitemizde bakım ve tedavileri en güzel şekilde yapılmış olup annelerine hemşirelerimiz tarafından emzirme, anne sütü ve bebek bakımı hakkında eğitimleri verilerek şifa ile taburcu edilmişlerdir.