Türk Toraks Derneği’nin 3-6 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştireceği ‘Çocukluktan Erişkinliğe Obstrüktif Akciğer Hastalıkları Sempozyumu’ Kapadokya Perissia Otel’de gerçekleşecek.

Türk Toraks Derneği, sempozyum daveti için yayınladığı açıklamada sempozyum içeriğine dair şunları belirtti:

 Türk Toraks Derneği tarafından, 3-6 Eylül 2015 tarihleri arasında Perissia Otel, Ürgüp-Kapadokya’da ‘Çocukluktan Erişkinliğe Obstrüktif Akciğer Hastalıkları Sempozyumu”düzenlenecek. 

Sempozyumun açılış günü olan 4 Eylül Cuma günü saat 11:30’da, Türk Toraks Derneği Başkanı Prof. Dr. Arzu Yorgancıoğlu ve Sempozyum Başkanlarının katılımı ile bir basın buluşması gerçekleşecek.

Yaşam kalitesini ve süresini etkileyen en önemli hastalık gruplarından olan Obstruktif Akciğer Hastalıklarının(KOAH,Astım vb.) çocukluktan erişkinliğekadar olan etkileri, Astım ve KOAH Hastalığında Tanı ve Tedavide Gelişmeler, Hava Yolu Hastalıkları, Allerji, Hastalıkların Tedavisinde Sosyoekonomik Eşitsizliklerin Yansımaları” gibi solunum yolu hastalıkları ile ilgili önemli konular hakkında bilgi paylaşımında bulunacak.

ASTIM VE KOAH Obstrüktif Akciğer Hastalıkları) TEDAVİLERİNDE YENİ GELİŞMELER… 

HAVA YOLU HASTALIKLARININ NEDEN - SONUÇ İLİŞKİSİ

|  OBSTRÜKTİF AKCİĞER HASTALIKLARI VE SAĞLIKTA EŞİTSİZLİK…

KİSTİK FİBROZİS: ARTIK BİR ERİŞKİN HASTALIĞI!...

3-6 Eylül 2015 | Perissia Hotel | Ürgüp-Kapadokya

Ülkemizin 3900 üyesi ile Göğüs Hastalıkları alanındaki en büyük ailesi olan Türk Toraks Derneği tarafından3-6 Eylül 2015 tarihleri arasında Perissia Otel, Kapadokya’da‘Çocukluktan Erişkinliğe Obstrüktif Akciğer Hastalıkları Sempozyumu” düzenleniyor. Sempozyumda, hem dünyada hem de ülkemizde yaşam kalitesini ve süresini etkileyen en önemli hastalık gruplarından biri olan obstruktif akciğer hastalıklarının çocukluktan erişkinliğe uzanan seyri tartışılacaktır.


Özellikle; Astım ve KOAH Hastalığında Tanı ve Tedavide Gelişmeler, 
Hava Yolu Hastalıkları,Sağlığın Sosyal Belirleyicileri ve Sağlıkta Eşitsizlik Kavramı gibi önemli konuların ele alınacağı sempozyumda; Türk ve yabancı bilim insanlarının katkılarıyla, hastalara daha faydalı tedavi seçenekleri sunabilmek, hızla gelişmekte olan tanı ve tedavi olanaklarını güncellemek hedeflenmektedir.