Çok Özel Hareketler Bunlar

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde uygulanan tedavi yöntemleri hastalara şifa dağıtıyor.

İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine hastalıklarına şifa bulmak umuduyla başvuran hastalar büyük bir titizlik içerisinde tedavi görüyor, hastane çalışanları tarafından her biri ile ayrı ayrı ilgileniliyor.

Geçici olarak Başhekimliğe aynı zamanda Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimliği görevini de yürüten Vural Özçelik’in getirildiği Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde termal havuzda şifa arayan hastalar bir yandan da düzenli olarak egzersiz yapıyor.

Hastane bünyesinde görev yapan fisik tedavi uzmanları nezaretinde yürüme bandında yeniden yürütülmeye çalışılan hastaların yanında, kendilerine doktorları tarafından verilen egzersiz programlarını uygulayan hastalar bu çalışmayı hasta bakıcı personeller eşliğinde yapıyor.

Sık sık sağlık durumları kontrol edilen hastaların kimi zaman bu egzersizlerinde yardımcıları aynı zamanda eşleri oluyor.