Diyetisyen Elif Şakacı, Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi’nin kuruluşunun 1. yılını gururla kutlamaktadır.  Elif Şakacı 3 yıllık meslek hayatının son 1 yılını Nevşehir’de hizmet vererek geçirmiş, bu süre boyunca Nevşehirli yüzlerce kişinin hayatına dokunmuştur.

Kilo verme/ alma,metabolik hastalıklarda beslenme (diyabet, insülin direnci, guatr, lipit ve kolesterol yüksekliği, karaciğer yağlanması vb.) , gebelik ve emzirme döneminde beslenme, çocukluk ve ergenlik döneminde beslenme konularında uzman olan Elif Şakacı danışanın bilgileri alıp kişiye özel beslenme programı oluşturup haftalık takiplerini almaktadır. Her hafta değişen listeler sayesinde, sabit bir programa göre daha hızlı kilo kaybı sağlandığını söylemektedir.

Kilo verme hızının ise kişiden kişiye değiştiği söyleyen Elif Şakacı, yaş, cinsiyet, hastalık durumu, vitamin-mineral eksikliği, kişinin diyete uyumu, stres gibi gibi birçok etkenin kilo verme sürecini etkilediğini fakat bunların hiçbirinin engel olmayacağını, kişinin istedikten sonra başarabileceğini söylemektedir.

UNUTMAYIN BEDENİNİZ SİZE EMANET, ONA İYİ BAKMAK SİZİN GÖREVİNİZ …

SAĞLINIZ İÇİN ERTELEMEYİN …

Bilgi ve randevu için “0 545 308 05 50” numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Adres: Emek Mahallesi, Kayseri Caddesi, Bölükbaşı Avm Karşısı, Gayrimenkul Üstü 4. Kat, No:83/8

https://www.instagram.com/dyt.elifsakaci

https://www.facebook.com/diyetisyenelifsakaci