Özel Kapadokya Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Murat TANDOĞAN Hasta Kabulüne başladı. 

Özel Kapadokya Hastanesi'nin Güçlü ve iddialı kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Murat TANDOĞAN, Özel Kapadokya Hastanesi'nde hasta kabulüne başlamıştır.

Özel Kapadokya Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü ekibine katılan Dr. Murat Tandoğan, 2014 yılından beri Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapıyor. Dr. Murat Tandoğan, 1983 Ankara doğumlu. 2007 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2010-2014 yılları arasında Ankara Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Birçok bilimsel çalışmasının yanı sıra riskli gebelik takibi ve laparoskopik cerrahi tecrübeleri olan Dr. Murat Tandoğan, en son Acıbadem Kayseri Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü kadrosunda yer alıyordu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Murat Tandoğan, Özel Kapadokya Hastanesine başlamasıyla ilgili, "Nevşehir Kapadokya Hastanesinde birçok kadın hastalıklarının yanı sıra normal ve riskli gebelik takibi yapacak olmaktan mutluluk duyuyorum" açıklamasında bulundu.

Özel Kapadokya Hastanesi Güçlü ve iddialı kadrosuna bir yeni halka daha eklendi. Kadın Hastalıkları ve Doğum UzmanıOp. Dr. Murat TANDOĞAN hasta kabulüne başlamıştır. Randevu için 444 81 50 ya da 212 15 50 numaralarından  ulaşabilirsiniz.