Sağlık Bakanlığımızın başlattığı kampanya kapsamında Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak 22 hasta evinde ziyaret edildi.

 

19/02/2015 tarihinde 36 yaşındaki Selçuk Uz adlı, “Doğumsal Musküler Distrofisi” tanısı konulan hasta; Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, eşi Uzm. Dr. Fatma Çömçe, Nevşehir Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Yücel Şal, Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Aslı Asar ve Aile Hekimi Uzm. Dr. Ayşe Kolayla birlikte evinde ziyaret edildi.

 

Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, yaptığı açıklamada, ziyaretlerin amacının Bakanlık ve bağlı kuruluşlarının sağlık kurum ve kuruluşları tarafından sunulan sağlık hizmetlerini iyileştirmek, kaliteli ve verimli sağlık hizmet sunumunu sağlamak ve ziyaretlerde ayrıca hasta memnuniyetini artırmak için sağlık tesislerinde tedavi gören hastaların, sağlık sunumu ve sağlık sistemi hakkındaki duygu ve düşüncelerinin bilinmesi, sunulan hizmetlerle ilgili beklentilerin öğrenilmesi olduğunu kaydetti. Bu bağlamda Evde Hasta ziyaretlerinin devam edileceği bilgisini verildi.