Bel fıtığı, boyun fıtığı gibi rahatsızlıklarda 8-15 seansta ameliyatsız kesin çözüm sunan Nevşehir’in ilk ve tek fizyoterapi ve manuel terapi merkezi "Fizyohand Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi" ismiyle Nevşehir halkının hizmetine girdi.
Günümüzde çok basit bir manuel tedavi tekniğiyle geçebilecek olan bir rahatsızlık için hastalara bir çok tetkik ve tedavi uygulandığını belirten Fizyohand Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi kurucusu Berat Efeoğlu bunun faturasının devlete ve hastalara çıktığını belirterek alanında uzman kadrosuyla birçok rahatsızlıkta çözüm sunduklarını dile getirdi.

Son teknolojik cihazlarla kurulan merkez aynı zamanda ‘kansız cerrahi ‘ olarak adlandırılan manuel tedavi yöntemleriyle hastalara hizmet veriyor.Ülkemizde yapılan klasik fizik tedavi uygulamalarının 1980’li yıllardan süregeldiğini belirterek, Avrupa’da ve ülkemizin büyükşehirlerinde geliştirilip uygulanan tedavi tekniklerinin Fizyohand Manuel Terapi Merkezinde uygulandığını ve bu  sayede Nevşehir’in fizik tedavi konusunda aynı standartları yakaladığını söyledi.

Bel fıtığı, boyun fıtığı gibi rahatsızlıklarda 8-15 seansta ameliyatsız kesin çözüm sunulan merkezde 
Ayrıca;
Sporcu yaralanmaları(menisküs, ön çapraz bağ vb.)
diz ve kalça kireçlenmeleri
omuz ve sırt ağrıları
omurga eğriliği
kas yırtıkları
sinir sıkışmaları
romatizmal ağrılar(romatoidartrit, fibromiyalji vb.)
Ms,Parkinson,inme gibi nörolojik hastalıklarda da hizmet veriyor.

Fizyohand Manuel Terapi Merkezi bölgedeki tek Osteopati tedavisiile de farklı problemlere çözüm sunuyor.Osteopati;problemi sadece ağrı olan bölgede aramaz.Ağrının kaynağını tespit ederek sorunu çözmeye çalışır.Bu anlamda vücudu bütün olarak ele alıp ona göre tedavinin planlanmasını yapar.
Migren ve gerilim tipi baş ağrısı, vertigo(baş dönmesi), uyku bozuklukları(uyku apnesi), sindirim sistemi rahatsızlıkları (kabızlık,hazımsızlık,reflü) da tedavi ediliyor.
Fizyohand Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi  bayanlara özelbireysel (reformer)aletli pilates, mat pilates, aerobiksalonları ile bayanların doğru ve uzman kişiler eşliğinde bireysel ve grup sporların yaptırılmasını sağlamakta  ve buna ek olarak  diyetisyen hizmetiyle kilo problemlerinizi kontrol altına almanızda size yardımcı olmaktadır.
 
"Ağrısız ve Sağlıklı Bir Yaşam İçin Fizyohand Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi"

Fizyohand Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi

15 Temmuz Mh Vefa Küçük Cd. No:126/A  NEVŞEHİR

(0384) 215 25 45  

[email protected]


http://fizyohand.com/