Nevşehir’in en çok tercih edilen kurumlarından biri olan Fizyo hand Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, zayıflama programları ve bölgesel zayıflama cihazları ile de adından sıkça söz ettiriyor.

Fizyo hand Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi diyetisyeni Esra Başbuğ ağustos ayı boyunca Nevşehir’i 320 kg hafiflettiklerini belirtti.

Klasik diyet listelerinden uzak, kişiye özel hazırlanan diyet programları ile  kişinin vücudunu en iyi şekilde tanımaya çalışan merkez,başarılarındaki temel sırrın kişilerin beslenme alışkanlığını değiştirmekten kaynaklandığını söyledi.

Sosyal medyadaki değişim ve başarı fotoğrafları ile danışanlarının motivasyonlarının düşmesine asla izin vermeyen kurum,her geçen gün hızla büyümeye devam ediyor.

Fizyo hand Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, zayıflama programlarında, kalıcı kilo kaybı ve kişinin hayatı boyunca uygulayabileceği bir beslenme eğitimi alıp, yapılan yanlışlardan kurtulmasını amaçladıklarını belirtti.Kişilerin fiziksel görüntüsünde ciddi anlamda değişikler yapan kurum, bölgesel zayıflama programları ile de danışanlarına ekstra hizmet sunuyor.

*Kilo verdikten sonra vücudundaki sarkmalardan kurtulmak  isteyen birçok birey,bölgesel zayıflama cihazı ve reformerpilates salonlarında da oldukça başarılı sonuçlar elde ediyor.

Fizyo hand Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi daha birçok alanda Nevşehir halkına hizmet vermeye devam ediyor;
Bel ve Boyun Fıtığı,
Diz ve Kalça Kireçlenmeleri,
Omuz ve Sırt Ağrıları,
Omurga Eğriliği(Skolyoz)
Sinir Sıkışmaları,
Ms, Parkinson, İnme gibi nörolojik rahatsızlıklar,
Migren, Baş Ağrısı,
Uyku Bozukluğu,
Sindirim Sistemi Rahatsızlığı,
Diyetisyen Hizmeti,
Bölgesel Zayıflama,
Bayanlara özel salonda bireysel reformer(aletli pilates),
Erkekler özel salonda bireysel reformer(aletli pilates)


Tel: 0384 215 25 45
Adres: 15 Temmuz mah. Vefa Küçük Cad. 126/a Nevşehir/Merkez
www.fizyohand.com