Nevşehirli vatandaşlarımızın FİB Haber İhbar hattına gönderdikleri whatsapp mesajında bakın yaşanılan mağduriyeti nasıl anlatıyor. 
- Bu gün Sabah 7.30 da poliklinikte sıra alıp kayıt oldum. Sadece görebilir raporu almak için.... Saat 11.30 da sıra bana geldi. Beklemeyi sorun yapmıyorum, beklemekte sorun yok. Bu arada sonradan muayene olmaya gelen vatandaşlara hasta çok diye sıra vermiyorlar. Bu yüzdende gelen vatandaş geri gidiyor. Neyse, asıl işte şimdi bu anlatacaklarıma kulak vermenizi istiyorum. Benle aynı kurumda çalışan bir arkadaşım geliyor ve  randevusu yok, sırası yok gözlerimizizn içine baka baka 5 dakika da içeri girdi çıktı ve raporu aldı. Öğreniyorum ki arkadaşımın meğerse tanıdığı varmış. Yani haksızlık yani torpil artık neye sayarsanız... Bizlerde bu haksızlık karşısında maaalesef aleni olarak enayi durumuna düştük.Sonra ne mi oldu ? 

Benimkisi beklemeye değil torpile isyan...!

- Sıraya girmiş bekleyen O kadar yaşlı insan varken, 5 saat o kağıt için bekleyen ben dahil hepimiz hala beklemeye devam ettik.

Şimdi soruyorum ...?Her vatandaşımızın eşit şartlarda hakkı olduğu bir konuda İlla bir tanıdığımız mı olması lazım... Şikayetim şudur ki Haksızlık yapılıyor ve vatandaşa çifte standart yapılıyor. Acil bir hastadır gelir sıramızı seve seve veririz buna amenna onuda yapıyoruz.Ben bu konuda yaşadığım bir mağduriyeti sizlerle paylaşmak istedim. Bir çok vatandaşımız bu konuda mağdur ve şikayetçiler. Şimdi ben böylesi bir haksızlık karşısında susmayarak kendi adına gereğini yaptığımı düşünüyorum. Burada bu haksızlığı yapanda buna alet olanada hakkımı helal etmiyorum.

Ben Vatandaşlık görevini yerine getirdim, Şimdi yetkileride bu konuda gereğini yapmasını saygılarımla arz ediyorum.

Bu ne rezillik devlet hastanesinde sıra beklemekten hiç halimiz kalmadı çözüm istiyoruz lütfen ilgilensinler...

Yaşanılan bu talihsiz olayda ki mağduriyetin bir munferit olay olduğu düşüncesi ile bir daha böyle bir mağduriyet yaşanmaması için gereğinin yapılmasını ve bu tür torpile geçit verilmemesini istiyoruz.