HASTANIN DEĞİL HASTALIĞIN YAŞI ÖNEMLİDİR 

Kayseri Magnet hastanesi  “hastanın değil hastalığın yaşı önemlidir” sloganıyla başlattığı  kampanyasında erken teşhisin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

 

Yönetim Kurulu Başkanı  Dr. Kibaroğlu, “Ülkemizde uluslararası standartta sağlık hizmetlerinin yerleştirilmesini, geliştirilmesini ve bu hizmetlerin toplumun her kesimine ulaştırılmasını sağlamak en birincil amacımızdır, Kayseri’de de  hedeflerimizin başında bunlar gelmektedir. ” dedi

 

Magnet Hastanesi Başhekimi Doktor Güven Hocaoğlu  da sağlıkta kaliteli  ve güleryüzlü hizmet vermeye özen gösterdikleri  hatırlatarak, “ hastalardan alınam katkı payını da en makul seviyelere çektik. Amacımız kaliteli tedavi hizmetlerini makul ücretlere verebilmek. Buna gayret ediyoruz.” diye konuştu. .

“ Magnet Grubu olarak daha önceden Ankara’da hizmet vermeye başlamıştık. İnşallah bundan sonra ikinci Hastanemiz olan Kayseri Magnet Grubu olarak Kayserili hemşerilerimize kaliteli, güvenilir, çağın teknolojisine uygun sağlık hizmetini saygın bir şekilde vermeye devam edeceğiz.Felsefemiz  kaliteli hizmeti  makul ücretlerle sunmaktır. Kayserili hizmetin en iyisine layıktır. Magnet olarak en kısa sürede farklılığımızı ortaya koyacağımızı vurgulamak isterim”

“ Amacımız  uluslararası  standartlarda hizmet sunmaktır.”

Magnet Tıp Merkezi’nin Ankara’dan sonra Kayseri’de sağlık hizmeti vermeye başlamasının ardından bir açıklama yapan Kayseri Magnet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Feride Kibaroğlu kurumsal olarak  misyonlarını şöyle açıkladı : “ Hastalarımıza ahlaki değerler çerçevesinde, insana değer veren, nitelikli ve doğru, din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin, ulusal ölçekte yaygın, çağdaş, ulaşılabilir, etkin sağlık hizmetlerini uluslararası standartlarda sunan önder bir kurum olmak.”

Türkiye’de uluslararası standartta sağlık hizmetlerinin yerleştirilmesinin, Magnet Tıp Merkezleri olarak öncelikli vizyonları olduğuna dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı  Dr. Kibaroğlu, “Ülkemizde uluslararası standartta sağlık hizmetlerinin yerleştirilmesini, geliştirilmesini ve bu hizmetlerin toplumun her kesimine ulaştırılmasını sağlamak en birincil amacımızdır, Ankara’da da, Kayseri’de de  hedeflerimizin başında bunlar gelmektedir. ” dedi

Kayseri Magnet hastanesi  “hastanın değil hastalığın şaşı önemlidir” sloganıyla başlattığı  kampanyasında erken teşhisin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.