Nevşehir’de faaliyet gösteren kadın dernekleri Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek, Kapadokya İmece Kadın Derneği Başkanı Sibel Aplak, Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şube Başkanı Yaşar Nihan Küsmez ve beraberindeki dernek yöneticileri ile üyeleri, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın göreve geldiği günden bu güne kadına yönelik bir çok başarılı çalışmaya imza attığını ve kadın çalışmalarını desteklediğini belirten ziyaretçiler, desteklerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Üniversitesi olarak şehir-üniversite işbirliğini önemsediklerini ve bu bağlamda bir çok ortak projeye imza attıklarını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ayrıca, üniversite bünyesinde kurdukları Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) ile de kadın çalışmalarını akademik düzeyde ele aldıklarını söyledi.