Kahraman Diş Kliniği, Nevşehir Esentepe mahallesi Milli İrade Caddesinde ki yeni taşındığı yerinde düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.

Törene Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Nevşehir Ağız ve Diş Merkezi Başhekimi Dt. İlkay Akün, Akün Eczanesi Emrah Akün, Diş Hekimi Mehmet Özgün ile çok sayıda diş hekimi ve davetli katıldı.

Ağız ve diş sağlığı ile ilgili her türlü teşhis ve tedavi imkanı sunacak olan merkezin açılışı Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Nevşehir Ağız ve Diş Merkezi Başhekimi Dt. İlkay Akün, Diş Hekimi Mehmet Özgün tarafından gerçekleştirildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler polikliniği gezdi ve Dt. İskender Kahraman ve Merve Karaca’dan bilgi aldı. 

Diş Hekimleri Kahraman ve Karaca yaptıkları açıklamasında; "Kliniğimizde ağız ve diş sağlığı ile ilgili bütün teşhis ve tedaviler yapılmaktadır. Öncelikli amacımız hastalarımızın kliniğimizden güler yüzle, mutlu ve memnun bir şekilde ayrılmasını sağlamaktır. Bu vesile ile açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan, gönderdiği çiçeklerle tebriklerini ileten tüm değerli dostlarımıza teşekkür eder, saygılarımızı sunarız." dediler.

Kahraman Diş Kliniği’nde, ortodonti, implant, protez, estetik diş hekimliği, çene cerrahisi, pedodonti, periodontoloji, endodonti, gülüş tasarımı ve diş beyazlatması uygulamaları gibi ağız ve diş sağlığı konusunda tüm işlemler gerçekleştiriliyor.

DİŞ HEKİMLERİ : İSKENDER KAHRAMAN – MERVE KARACA

ADRES: ESENTEPE MAH. MİLLİ İRADE CAD. KOYUER APT. KAT:1 MERKEZ NEVŞEHİR

TEL: 0384 212 0 112

WEB ADRES: www.kahramandental.com