Nevşehir Özel Kapadokya Hastanesi çalışanları sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çiftlik 100. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerine kışlık mont hediye ederek önemli bir projeye imza attı.

Böyle bir kampanya başlattıkları için mutluluk duyduklarını ifade eden Kapadokya Hastane Müdür Yardımcısı Ömer Faruk BİNZET bu tür sosyal projelerin devam edeceğini belirtti.Hastane Müdür yardımcısı Binzet, Bu işe öncülük ettikleri için Başta Okul Müdürü Rıza ÇİFTÇİBAŞI ve Köy Muhtarı Ali HAS ile tüm okul öğretmenlerinee  Kapadokya Hastanesi olarak teşekkür ediyorum dedi.

Bu anlamlı projenin bir başka manidar tarafı ise Şarkın güzel şehri Van da Depremzede olarak depremi birebir yaşamış olan ve sonrasında bugün Kapadokya Hastanesinde Hastane Müdür Yardımcılığı görevi üstlenen Ömer Faruk BİNZET’in göz yaşlarına engel olamayarak oldukça duygusal anlar yaşaması oldu.

Zira Van depremlerinde mağdur durumda kalan Çocuklara Türkiye mizin Nevşehir ile birlikte dört bir tarafından yardım eli uzanmış yoğun kış şartlarında onlara destek olunmuştu.

Kapadokya hasta

FİB Haber Merkezi olarak En büyük yatırımın İnsana ve eğitime yapılan yatırım olduğu gerçeğiyle Eğitime uzanan bu tür örnek yardımlar için Kapadokya Hastanesi Yönetimi ve tüm çalışanlarını tebrik ediyoruz.