Bir çoğu 5 yıldız konforunda hizmet veren Kozaklı ilçesindeki termal tesislerde aroma terapisi, Kese, Köpük masajı, yüz maskesi ve tuz odası gibi hizmetlerle rahatlamanız mümkün. Öte yandan güzel bir görünüm kazanmak isteyenlere de oldukça çeşitli alternatifler yine bu tesislerde sunuluyor. Cilt bakımı, Çamur banyosu, Ozon terapisi ve Selülit masajı güzelleşmek ya da güzel kalmak isteyenlere sunulan tedaviler arasında.
Termal tesislerde günümüzün en büyük hastalığı Stres’ten uzak bir gün geçirmek ve rahatlamak isteyenlere aroma terapisi, Kese, Köpük masajı, yüz maskesi ve tuz odası hizmetleri uygun fiyatlarla verilebiliyor.
Öte yandan Cilt bakımı, Çamur banyosu, Ozon terapisi ve Selülit masajı paketinden faydalanmak isteyenler ise 300 TL dolayında bir fiyat ödemek durumundalar.
Termal tesislerde kendisini zinde hissetmek isteyenlere de çeşitli alternatifler sunuluyor. Aroma Terapisi, Sıcak Taş Masajı, Doktor Balıklar, Ozon Terapisi ve Çamur Banyosu paketinden yararlanmak isteyenlerin ise yine uygun fiyatlarla bu hizmetlerden yararlanmaları sağlanıyor. Termal tesislere ailesi ile birlikte gidenlere de termal tedavi uygulanabiliyor. 
Banyo Kürleri, SPA Jetleri, Medikal ve Doğal terapilerin uygulanabildiği termal tesislerde parası olana hizmette sınır yok.