Çekimleri Nevşehir'de yapılan ve Fox TV'de yayınlanacak olan, Kırlangıç Fırtınası Dizisinin çekimleri Özel Versa Hastanesin'de devam ediyor. 

Poyraz Karayel’in yapımcısı Limon Film yeni dizi Kırlangıç Fırtınası dizinin çekimleri devam ettiği süre boyunca Hastane ve Sağlık ile ilgili tüm sahneleri Nevşehir'de ki Özel Versa Hastanesi'nde çekilecek.

Konuya ilişkin olarak FİB Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan Özel Versa Hastanesi Başhekimi Dr. Uluç Haşimoğlu; Özel Versa hastanesi olarak sanata ve sanatçılara verdiğimiz desteklerimiz devam etmekte olup; bölgemizde çekimleri süren “Kırlangıç Fırtınası” dizisinin çekimleri hastanemizde yapılmaktadır.

İlimiz Nevşehir ve Kapadokya Bölgemizin tanıtımı adına büyük önem arz eden bu tür TV çekimleri için bizlerde üzerimize düşen ne varsa dün olduğu gibi bugünde yapmaya hazırız. İşte “Kırlangıç Fırtınası” Dizisinin Versa Hastanesinde çekilen bölümlerinden objektiflerimize takılan o kestiler...  

Yönetmenliğini, “Sonbahar”, “Gelecek Uzun Sürer” ve “Rüzgarın Hatıraları” gibi ödüllü filmlerin yönetmeni olan Özcan Alper’in yapacağı dizi, bir annenin kızını arama öyküsünü anlatacak. Dizinin senaryosunu Erkan Birgören ve Betül Yağsağan yazacak. Limon Yapım tarafından gerçekleştirilecek “Kırlangıç Fırtınası” Fox TV’de yayınlanacak. Dizinin Ocak 2017’de seyirciyle buluşması planlanıyor.
Dizide rol alacak diğer oyuncular arasında Ebru Aykaç, Ayşenil Şamlıoğlu, Uğur Demirpehlivan, Deniz Bolışık, Haluk Cömert, Perihan Ünlücan, Atakan Yarımdünya, Tülin Yazkan ve Ozan Osmanpaşaoğlu yer alıyor.