NEVŞEHİR(MHA) Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığı yaklaşan ramazan ayı öncesinde hayırseverlerden kuru bakliyat ve giyilmemiş giysi yardımı toplayacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, Yıllardır olduğu gibi bu yıl da ramazan ayı öncesinde ve ay süresince Nevşehir de bulunan fakir ve dar gelirli ailelere çeşitli yardımlar yapmayı planladıklarını, bu yardımlar arasında yer alan kuru bakliyat ve giyilmemiş giysi yardımları için Nevşehirli hayırseverlerin kendilerine destek olmasını beklediklerini söyledi.

Kuru bakliyat yardımlarının hem muhafazasının kolay olduğunu, hem de bu tür yardımların sadece Ramazan ayında değil yıl süresince de yapılabildiğine dikkat çeken Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, “Hayırsever iş adamlarımızdan, halkımızdan bu yıl ramazan ayı öncesinde ve süresince dar gelirli ailelerimize ulaştırılmak üzere kuru bakliyat ve giyilmemiş giysi yardımlarını bekliyoruz. Kızılay bu yardımlarda tamamen bir köprü görevi üstleniyor. Bu konuda Kızılay Nevşehir Şubemize bağışta bulunmak isteyen hayırseverlerimizi bizlerle irtibata geçmeye davet ediyoruz. Kuru bakliyat sadece ramazan ayında değil, yıl süresince dağıtabildiğimiz ve aynı zamanda muhafazası kolay oluyor. O nedenle bu yardımları öncelikle kabul ediyoruz. Öte yandan giysi yardımlarında da giyilmemiş giysi bağışlarını kabul edebiliyoruz” dedi.