"Kozaklı Yeşil Park Evleri,  Türkiye'ye Şifa Dağıtacak"

Her geçen gün artan yatak kapasitesi ve ülke genelinde adının duyulması, müşterilerine kaliteli hizmet sunan markalarının olması Kozaklı’nın bu süreci daha hızlı tamamlayacağının bir göstergesi. 
Kozaklı Yeşil Park Evleri Termal Resort Kozaklı’da dünyaya açılan bir marka özelliği taşıyor.

Kozaklı Belediye Termal Oteli ve

Kozaklı Yeşil Park Evleri İçin Acele Edin...!

Konut sıkıntısını belediye olarak kendi öz kaynakları ile çözen ve bu zamana kadar 348 konutun teslim edildiği Kozaklı'da belediyesinde, 192 konutluk "Kozaklı Yeşil Park Evleri" projesini de hayata geçirdi.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kozaklı Belediye Başkanı Erdoğan Çelik, göreve geldiklerinde ilçelerinde konut sıkıntısını olduğunu tespit ettiklerini, bu yönde projeler geliştirerek, sorunu çözmeyi başardıklarını söyledi.
Bu zamana kadar belediye olarak 348 konut yapıp, hak sahiplerine teslim ettiklerini belirten Çelik, tüm konutlarda günümüz teknolojisine uygun son sistem malzemeler kullanıldığını ve tamamının jeotermal enerji ile ısıtıldığını kaydetti.
Şimdide 192 konutluk "Kozaklı Yeşil Park Evleri" projesini hayata geçirdiklerini ve bu konutların da hızla inşaatlarının devam ettiğini ifade eden Çelik, konutların kullanım alanının ise 125 metrekare olacağını sözlerine ekledi.

http://kozakli.bel.tr/yesil_park_evleri/