Divaisib Termal Resort Otel’in, ‘Ramazan Kampanyası’ hakkında bilgi veren Otel Genel Müdürü Hüseyin Sami Terzioğlu, otellerinde iftar yapmak isteyen misafirlerine, tüm otel imkanlarından faydalanabileceğini ve tüm bu hizmetler için sadece 44 TL ödeme yapacaklarını ifade etti.

Ramazan kampanyaları ile ilgili olarak, kentte bulunan bir restoranda basın toplantısı düzenleyen Divaisib Termal Resort Otel Genel Müdürü Hüseyin Sami Terzioğlu, 2009 yılından bu yana süren Ramazan’a özel kampanyaların bu yıl da misafirlerini memnun edeceğine inandıklarını dile getirdi.

Otel Genel Müdürü Hüseyim Sami Terzioğlu, kampanya ile ilgili şunları söyledi:

“2009 yılından beri her yıl Divaisib ile özdeşleşen, gelenekselleşmiş iftar kampanyasının bu sene 7.’sini yapmayı düşünüyoruz. Kısaca hatırlatmak gerekirse bu kampanyamız içerisinde misafirlerimiz, otelde iftarını yapıyor, iftarın akabinde havuz, sauna, Türk Hamamı, jakuzi, termal havuzlardan faydalanıyor. Bu içeriğimizin ücretine geldiğimizde de 44 TL gibi bir ücret belirledik bu yıl."

Terzioğlu, ‘Divaisib ile İftarda Buluşalım’ sloganıyla tüm Nevşehir başta olmak üzete tüm Kayseri, Aksaray, Niğde, Kırşehir, Yozgatlıları otellerinde iftara beklediklerini de sözlerine ekledi.