AK Parti Kozaklı ilçe başkanı Fatih ARAL “Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin yatak kapasitesi artırımı ve büyük tadilat, modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor dedi.

AK Parti Kozaklı ilçe başkanı Fatih ARAL açıklamasında; 120 yatakla hizmet veren hastanemiz tadilat sonrası yaklaşık 200 yatakla modern sağlık hizmeti sunmaya devam edecektir. Bünyesindeki termal havuzların da yenilenmesiyle dünya çapında fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti vererek hem Kozaklı’ mıza yakışan hem de dünyaya örnek bir hastanemiz vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. 14 yıldır AK Parti olarak sağlık alanında Türkiye’ ye büyük hizmetler yaptık. Halkımızın hastane kapılarında rehin kaldığı, bir muayene için aylar sonrasına randevu verilen ve adeta nefes almanın bile mümkün olmadığı günler çok şükür AK Parti sayesinde geride kaldı. Kozaklılı hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın en güzel hizmetlere layık olduğunu her fırsatta ifade ediyoruz.

Halkımızın dua ve destekleriyle her alanda değişen, gelişen ve büyüyen Kozaklı'nın gayreti içerisindeyiz. Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM Beyefendilerin de ifade ettiği gibi ‘Bizim iktidarımızda, vatandaş hastanede hizmete, doktora kavuştu. İstediği tedaviyi gördü. AK Parti iktidarından önce vatandaş hastaneye sağlam gider, hasta çıkardı. Sağlık hizmetlerinden memnuniyet oranı yüzde 35 düzeyindeydi ama AK Parti iktidarında sağlıktaki memnuniyet oranı yüzde 70’in üzerine çıktı. Beş yıldızlı otel konforunda hastaneler inşa ettik, ediyoruz. En son tıbbi cihazlarımızla sağlık kuruluşlarımızı donatıyoruz.’ Kozaklı’ ya yakışan modern Kozaklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemiz hayırlı olsun.” dedi.