5E Termal Resorts Hotel'in tanıtımı Kayseri Hilton otelde yapıldı.Tanıtım toplantısına katılan Kenan Işık büyük ilgi gördü.

Kenan Işık ın sunumlarında gerçekleşen tanıtım toplantısında 5E Termal Resorts Hotel'inGenel Müdür Gülsüm Yücel, "Doğanın bize sunduğu şahane şifa kaynağı bir kaplıca bölgesi düşünün, birçok sağlık problemine iyileştirici özellikleriyle tedavi desteği veren, bazı rahatsızlıkların da kesin tedavisinin olduğu muhteşem bir Yaratıcı lütfu, Kozaklı şifa suları. Sizin hayal ettiklerinizi, eksiksiz ve kolayca sizlere sunacak komple bir tesis inşa ediliyor, Kozaklı'da 5E Termal Resorts Hotel doğuyor" diye konuştu. Yücel; Otelin 2014 yılının Aralık ayında hizmete gireceğini söyledi.

5E Stratejik Kararlılığı

Değişim ve gelişimle yoğrulan beyinler, bilgi ve ilhamla yaşamsal ihtiyaçlara cevap vermeye başladı. Temel olan hayata gelmenin karşılığını vermekti... Bu düşünceyle, insanların en doğal hakkı olan tatil ihtiyaçlarını karşılayarak, en iyi hale getirmenin yollarını aradık. Yaptığımız beyin fırtınaları sonrası DEVRE TATİL projemiz netlik kazandı. Bunu fizibilitelerimizle sonuç aşamasına getirdik ve firmamızın yapı ekibiyle hotel projemizi oluşturduk. Ana fikir, "amaca hizmet eden" devasa bir kompleks idi... Mimari projemiz "E" şeklinde ortaya çıktı. Tüm bunlara paralel olarak, sunacağımız 5 yıldızlı konfor "5E" markasını ortaya çıkardı. Projenin ana teması konaklama yapacak misafirlerimizin tüm koşullarını dikkate almak olmalıydı ve öyle de oldu. Engelsiz mimari tasarımıyla bütün herkesi kapsayan ideal bir tesis için çalışmalarımızı başlattık. Bu büyük başlangıç sürdürülebilir ve gelecek için planladığımız hoteller zincirinin KARARLILIK STRATEJİSİ içinde yer alacak örnek ilk büyük halkası olacaktır... "BÜYÜK HALKA" cümlesinden anlaşılacağı gibi 5E Thermal Resorts Hotel; Mart 2013'te temelini attığımız gün de, bitiş tarihi de kesinlik kazanmıştı. Klasik inşaat teknolojisiyle inşası hızla devam eden 5E Thermal Resorts Hotel'in açılış tarihini vermekle haklı bir onuru yaşamak istiyoruz... Kozaklı'da doğan 5E Thermal Resorts Hotel 31.12.2014 günü açılıyor!

Ekay Kömür, yatırım yaptığı alanları özenle seçer. Analizlerini çok iyi ve dikkatli yapar. Çünkü tercih edildiğinde mahcubiyete izin vermez. Kurulduğu 1989 yılından itibaren prensip ve ilkelerinden ödün vermeyen Ekay Kömür, enerji ve yapı sektöründeki atılımlarına Kozaklı'da temelini attığı 5E Thermal Resorts Hotel projesiyle devam ediyor. 5E'nin size sunduğu DEVRE TATİL; bütçenize, tatilinize ve sağlığınıza "ÇOK İYİ GELECEK".

Kozaklı'da 5 Yıldız Doğuyor

Doğanın bize sunduğu şahane, şifa kaynağı bir kaplıca bölgesi düşünün... Birçok sağlık problemlerine iyileştirici özellikleri ile tedavi desteği veren, muhteşem bir Yaratıcı lütfu; Kozaklı şifalı suları! ...ve bu bölgede tek kelime ile şahane bir tesis! Sizin hayal ettiklerinizi eksiksiz ve kolayca sizlere sunan mega bir kompleks; 5E Thermal Resorts Hotel.

Merkez Ofis: Hacı Saki Mh. Alpay Sk. Lifos İş Merkezi N:15/4
Kocasinan / KAYSERİ

Şantiye: Emek Mh. Kaplıca Cd. N:105 D:1
Kozaklı / NEVŞEHİR

+90 352 333 00 33 / 0850 38 000 38
http://5etermal.com

Konum

Kozaklı Şifalı Suları
5E Thermal Resorts Hotel, Kayseri - Ankara karayoluna 24km. uzaklıkta olup, Kozaklı Belediyesi sınırları içerisindedir. Türkiye'nin her şehrine kolay ulaşım imkanı vardır. Kozaklı Kaplıcaları, Alman Kaplıcalar Birliği sınıflamasına göre; sodyum, kalsiyum ve klor içermekte olup A ve C grubu şifalı sular grubuna girmektedir.