2016 Ultra-Trail World Tour Şampiyonu Litvanyalı Atlet Gediminas Grinius 21-22 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Salomon Cappadocia Ultra-Trail yarışına FizyoHand Manuel Terapi Merkezi ile hazırlanıyor.

Manuel Tedavi ve Klinik Egzersiz Sayesinde ağrılarından kurtulan Gediminas bu senede yine Şampiyonluğun en büyük adayı.
Fizik tedavide giderek yaygınlaşan ve Nevşehir’de tek FizyoHand’de olan manuel terapi, kas-iskelet sisteminin hemen hemen bütün problemlerinde başvurulan bir yöntemdir.

Bel fıtığı,boyun fıtığı, diz ve kalça kireçlenmeleri gibi rahatsızlıklarda 8-15 seansta ameliyatsız çözüm sunulan merkezde Ayrıca;
*Sporcu yaralanmaları(menisküs, ön çapraz bağ vb.)
*Omuz ve sırt ağrıları
*Omurga eğriliği
*Kas yırtıkları
*Sinir sıkışmaları
*Romatizmal ağrılar(romatoid artrit, fibromiyalji vb.)
*Ms,Parkinson,inme gibi nörolojik hastalıklarda da hizmet veriyor.
*Migren ve gerilim tipi baş ağrısı, vertigo(baş dönmesi), uyku bozuklukları (uyku apnesi), sindirim sistemi rahatsızlıkları (kabızlık,hazımsızlık,reflü) da tedavi ediliyor.
*Fizyohand Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bayanlara özel bireysel (reformer)aletli pilates, mat pilates, aerobik salonları ile bayanların doğru ve uzman kişiler eşliğinde bireysel ve grup sporların yaptırılmasını sağlamakta ve buna ek olarak diyetisyen hizmetiyle kilo problemlerinizi kontrol altına almanızda size yardımcı olmaktadır.

Ağrısız ve Sağlıklı Bir Yaşam İçin Fizyohand Manuel Terapi ve Sağlıklı Yaşam Merkezi
15 Temmuz Mah. Vefa Küçük Cad. 126/A Merkez/NEVŞEHİR
İletişim: 0384 2152545