LÖSEV hizmetlerini anlatmak ve çeşitli kurum ziyaretleri gerçekleştirmek üzere Nevşehir'e gelen Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Kayseri Aktif İletişim Birimi Sorumlusu Mehmet Kerkit ve Sevde Nur Kestane, gazetemiz fibhaber.com’u ziyaret etti.

FİB Haber.Com internet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile ofisinde bir süre sohbet eden LÖSEV yetkilileri, vakfın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Nevşehir'de çeşitli kurum ve ev ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyleyen LÖSEV Aktif İletişim Birimi Sorumlusu Mehmet Kerkit, Vakfın Nevşehir'de tanıtımı ve kanser hastası vatandaşların LÖSEV ile iletişime geçmeleri noktasında çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

LÖSEV faaliyetlerinin kamuoyuna duyurulmasında ki katkı ve destekleri içinde FİB Haber Merkezine teşekkür eden LÖSEV Kayseri Aktif İletişim Birimi Sorumlusu Sevde Nur Kestane'de başarı dileğinde bulundu.

LÖSEV her yıl hayırseverlerin bağışlarıyla binlerce çocuğu sağlığına kavuşturan en önemli kuruluşlardan biri. LÖSEV’in şu sıralar korsan bağış toplayıcılarıyla mücadele ettiğine dikkat çeken Kayseri LÖSEV temsilcisi Sevde Nur Kestane, hiçbir LÖSEV temsilcisi kapı kapı gezip dergi satıp para toplamaz. Vakıf adına, kapı kapı gezen bağış toplayanlara itibar etmeyin.İyilik yapmak isterken iyi niyetinizin kurbanı olmayın. Lösemili Çocuklar Vakfı "LÖSEV", hayırseverlerin bağışlarıyla faaliyetini yürütüyor” diye belirtti.

LÖSEV ziyareti günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.