Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemiz ortaklığında "Madde Kullanımı ve Suç Sempozyumu" düzenlendi.

Düzenlenen Sempozyuma; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Üniversitesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Özel Kapadokya Hastanesi adına Başhekim Dr. Fatih Yakut ,yabancı katılımcılar, akademisyenler, kurum müdürleri ile basın mensupları katıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonunda düzenlenen "Madde Kullanımı ve Suç Sempozyumu"na ayrıca Özel Kapadokya Hastanesi adına Başhekim Dr Fatih Yakut ve Psikiyatri Uzmanı Dr.İbrahim Karakaya da katıldılar. Özel Kapadokya hastanesi ayrıca salon girişine stand kurdu.

Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Fatih Yakut, düzenlenen sempozyumun oldukça verimli geçtiğini belirterek, "Madde Kullanımı ve Suç Sempozyumu"na Özel Kapadokya Hastanesi adına Psikolog ve Psikiyatri Uzmanımızla katılarak takip ettik. Proğramı düzenleyen Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemize teşekkür ederiz." dedi.