Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Göksel Taşçı, Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz, MHP ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz, Kamu Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, Türk Eğitim Sen şube Başkanı Mustafa Uğur, Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Oytun Akyol,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı burada yaptığı açıklamada, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlarken, Nevşehir’e yeni bir soluk katacak olan KAPİMED Cemiyetinin ilimize hayırlı olması dileklerini iletti. Kamu Sen Nevşehir İl Temsilci Turgay Çetin ise 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarken, Nevşehir’de internet haberciliğinin öneminin son derece büyük olduğunu kaydetti.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ise İnternet Medyacılığını günümüz çağında çok önemli bir yeri olduğunu böyle bir cemiyet kurulması Nevşehir için büyük bir kazanç olduğunu ifade etti.

KAPİMED Yönetimi ise kendilerini ziyaret eden MHP İl Başkanı Göksel Taşçı’ya, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz’e, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz’e, Ülkü Ocakları Başkanı Oytun akyol’a, Kamu Sen Temsilcisi Turgay Çetin’e ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur’a teşekkür etti.