Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ve Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, açılışına sayılı günler kalan 50 yataklı Ürgüp Devlet Hastanesini gezerek yetkililerden bilgi aldı.
Ürgüp'te yapımı tamamlanan 50 yataklı yeni devlet hastanesinin Sağlık Bakanlığı tarafından geçici kabulü yapıldı.

Yöresel Mimaride Ürgüp'te yapılabilecek en iyi yerde ve Ürgüp'e yakışacak bir proje olarak yapımı tamamlanarak A'dan Z'ye herşeyi düşünülen yeni hastanede Ürgüp Devlet Hastanesinin İlgili personelleri açılış hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. 

6. Olağan Kongreden bu zamana kadar dur durak bilmeyen Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ile beraber yeni devlet hastanesinde incelemelerde bulunan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Ürgüp'e ve Ürgüplüye yakışır bir proje daha tamamlandı hemşehrilerime hayırlı olsun. dedi.

Ziyarete Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, Ürgüp Devlet hastanesi başhekimi, Ürgüp Devlet Hastanesi Müdürü, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve bazı hastane çalışanları da eşlik etti.


Açılışına sayılı günler kalan ilk etapta 25 yatak kapasiteli olarak düşünülen daha sonra Milletvekilimiz Av.Murat GÖKTÜRK ün müdahaleleriyle 50 yatak, toplamda 73 yatak kapasiteli olarak projelendirilen Milletvekilimizin Cumhurbaşkanımızdan ricası ve Cumhurbaşkanımızın doğrudan talimatlarıyla yapımı hızlandırılan ve her aşamasını takip ettiğimiz Ürgüp Devlet Hastanemizi İlçe Başkanımız sayın Ali ÖZER İl Sağlık Müdürümüz, Ürgüp Devlet hastanesi başhekimimiz, hastane müdürümüz, sağlık bakım hizmetleri müdürümüz ve hastanemizin kıymetli çalışanları ile birlikte ziyaret ettik. İlk günden bu güne hastanemizin yapımında zerre kadar emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Her şey, Her şeyin en iyisini hak eden sizler için. Durmak yok Çalışmaya devam...