2007 yılında İzmir'de kurulan Myra Estetik Merkezi Temmuz ayına özel indirimler ve kampanyalar ile estetik yaptırmayı düşünenlere büyük kolaylıklar sağlıyor. Özellikle lazer epilasyon ve liposuction yaptırmak isteyenleri yakından ilgilendiren bu kampanya hakkında ve verilen hizmetlerle ilgili daha detaylı bilgiyi yazımızın devamında bulabilirsiniz.
 
Lazer Epilasyon İzmir
 
Günümüzün farklı ve özel çözümleri, insanların fiziksel ve ruhsal sağlık, güzellikleri için de seferber oluyor. Bunlar içinde yer alan birçok estetik ve epilasyon yöntemi, bay ve bayanların en çok tercih ettiği yöntemler içinde yer alıyor. Bu özel yöntemler sayesinde, insanlar, farklı sonuçları en etkin ve başarılı bir şekilde elde ederler. Sonuç odaklı olan birçok yöntem içinde en sık kullanılan uygulama ise lazer epilasyon yöntemidir. Bu yöntem, bay ve bayanları istenmeyen tüy ve kıllardan kalıcı bir şekilde kurtulmanızı sağlar. Yan etkileri ve sorunları olmayan bu yöntem, uzun yıllardan beri kullanılmaktadır. Kesin olarak çözüm olan bu sistem sayesinde, en doğru seçeneği sizler de kullanma şansına sahiptiniz.
 
Epilasyon Nasıl Uygulanır?
 
Bu yöntem, özel cihazlar ile uygulanmaktadır. Bu şekilde kişinin tüy ve deri rengine bağlı olarak farklı uzunluk ve adetlerde ki seanslar ile devam eder. Bazı kullanıcılar için 2-5 seans yeterli olurken, bazıları için daha uzun bir süreç gerekebilir. Lazer ışınlarının belirli frekanslar ile kıl köklerine uygulanması ve bu şekilde kılların yeniden çıkmaması bu uygulamada ana amaçtır. Lazer epilasyon İzmir seçeneği arayanlar için hemen linke tıklanabilir. Bu şekilde en uygun ve en doğru yönteme de ulaşmış olursunuz. Farklı şekillerde uygulayabileceğiniz bu sistem sayesinde, yüz, dekolte, koltuk altı, sırt, bikini bölgesi, kol ve bacaklarda ki tüm istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmuş olacaksınız.
 
Liposuction Nedir?
 
Bölgesel yağlanma sorunlarına en etkili çözüm olarak bilinen liposuction, özellikle basen, kol ve göbek bölgesindeki fazla yağların yok edilmesinde tercih edilmektedir. Hastaların unutmaması gereken en önemli nokta ise liposuction işleminin tamamen zayıflamaya yönelik değil bölgesel zayıflama açısından etkili olduğudur.
 
Liposuction Nasıl Yapılır?
 
Bu işlemi yaptırmadan bir gün önce kesinlikle hiç bir şey yememeniz gerekiyor. Bölgesel zayıflamanın yanı sıra vücudun şekillendirilmesinde yardımcı olan liposuction genel anestezi altında uygulanmaktadır. İşlemin yapılacağı bölgeye sokulan ince uçlu tüplerin yağları eritmesi ve tüplerle fazla yağların çekilmesi ile tamamlanan liposuction cerrahi bir işlem olduğu için azda olsa dikiş izleri kalmaktadır.
 
Liposuction Hangi Bölgelere Yapılır?
 
* Karın
* Bel
* Sırt
* Basen
* Bacaklar
* Alt bacak
* Ayak bilekleri
* Dizlerin iç bölgeleri
* Kollar
* Çene altı ( Gıdı )
 
Myra Estetiğin bir diğer kampanyalı hizmeti olan meme estetiği konusunda bilgi sahibi olmak ister misiniz?
 
'Dünyada Her Yıl 50 Kadından 2'si Meme Estetiği Yaptırıyor'
 
Popülaritesi hiç bir zaman azalmayan meme estetiği geliştirilen son teknolojiler sayesinde daha sağlam ve kalıcı bir hal almış durumda. Kendi içerisinde bir çok alt dala ayrılan meme estetiğinde en çok tercih edilen işlem ise meme büyütme operasyonlarıdır. 2016* verilerine göre Dünya genelinde her 50 kadından ikisi memelerinden memnun değil ve estetik ile büyütüyor, kadınlar sağlık açısından ise meme küçültme ameliyatlarını tercih ediyor.
 
(* 2016 yılında gerçekleştirilen sonuçlar FDA tarafından onaylanmıştır.)