Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle kan stoklarında azalma yaşan Kızılay’a bir destek de Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan geldi. Kan bağışında bulunan Başkan Arı, “Nevşehir ekibi olarak buradan hem Aksaray hem de Niğde Belediye Başkanlarına meydan okuyoruz.” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı burada yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Kızılay’a kan bağışında bulunarak sosyal medya aracılığıyla kendisine meydan okuyan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a cevap verdi.

Niğde, Aksaray ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanlarını kan bağışı yapmaya davet eden Arı: “ Bizde Ağrı Belediye Başkanımızın meydan okumasına karşılık diyoruz ki; Eğer bir meydan varsa o meydanın sahibi Nevşehir’dir. Meydan Nevşehir’dedir diyoruz. Onun karşılığında sadece Ağrı Belediye Başkanımız kendi ekibiyle kan vermeye geldi. Biz teşkilatımızla, milletvekillerimizle, belediye meclis üyelerimizle ve bütün belediye personellerimiz, hemşerilerimizle birlikte geldik. Hem Niğde Belediye Başkanımız Emrah başkana hem Aksaray Belediye Başkanı Enver başkana diyorum ki; sizde destek olun. Size de biz meydan okuyoruz. Beraberinde de Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim abi sizi de bekliyoruz. İnşallah yarından itibaren sizin de verdiğiniz kanları ve kan vererek hayat kurtarmaya olduğunuz desteği görmek istiyoruz. Ve herkesi tüm Türkiye’deki kardeşlerimizi kan vermeye ve hayat kurtarmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.