Nevşehir'de Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi’ne Tıbbi Onkoloji Kliniği Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet BEŞİROĞLU atandı.


Tıbbi Onkoloji Kanser hastalarının tanı, teşhis, tedavi ve takibinde önemli bir misyon üstlenen Nevşehir Devlet Hastanesi Tıbbi Onkoloji Merkezi'nde hastalar il dışına gitmeden tedavilerini sürdürebilecekler.

Kanser hastalığının tedavisinde erken tanının önemine çok büyüktür. Onkoloji Kliniği'nin açılması ile birlikte, Kemoterapi Tedavisininde kontrollü olarak bu kliniğimizde yapılacağı, Akciğer kanseri, meme kanseri, mide-bağırsak kanserleri, pankreas kanseri, karaciğer kanserleri, safra kesesi ve yolu kanserleri, , baş-boyun kanseri, beyin tümörleri, böbrek-mesane kanserleri, prostat kanseri, tiroit kanseri, testis kanseri, yumurtalık, rahim, rahim ağzı kanserleri, akut ve kronik lösemiler ve gibi birçok kanser türü Tıbbi Onkoloji yöntemleriyle tedavi edilebilmektedir.

“Nevşehirli Vatandaşlarımız, Tedavi olmak için Büyükşehirlere Gitmeyecek”

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe ise, Genel Sekreterliğimize bağlı Nevşehir Devlet HastanesiEndokrinoloji, Nefroloji, Gastroentoloji gibi özel birimlerin açılmasının sağlık sektöründe Nevşehir için büyük ayrıcalık olduğunu hastalarımızın Yeni açılan Tıbbi Onkoloji Kliniğinin de hizmete girmesi ile birlikte bazı yerleşim bölgelerimizde oldukça yaygın görülen Kanser vakalarının tanı ve tedavisinde artık hastalarımız bu gibi yan dallarda tedavi olmak için il dışına gitmeden hastanemizde tedavi edilebileceğini bundan sonraki hedeflerinin Nevşehir ilinde bulunmayan yeni yan dal uzmanlarını hastaneye kazandırmak olduğunu söyleyerek sözlerini noktaladı. Tüm Halkımıza Hayırlı olsun.