Nevşehir 15 Temmuz mahallesindeki adresinde bünyesinde fizyoterapist, diyetisyen, Plates ve GTOS hizmetini barındıran FİZYONEV Sağlıklı Yaşam Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi. 

FİZYONEV Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin açılışı düzenlenen görkemli törenle ve dualarla açıldı.

Fizyoterapist Musa Akkuş ve Ufuk Aydın tarafından kurulan FİZYONEV Sağlıklı Yaşam Merkezinin açılışına; Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Bektaş Demir, Ersan Erkut, İl Genel Meclis Üyesi Yavuz Akkuş, Nevşehir Belediye Meclis Üyesi Adnan Doğu, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergün, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Dr. Ergül Korkmazer, İş İnsanları Gürbüz Pınarbaşı, Şaban Aydın, Nevşehir Semerkand Buhara Derneği Başkanı Ahmet Feralan, İşletme sahipleri Musa Akkuş ve Ufuk Aydın ile çok sayıda davetliler katıldı.

Hafız Mahmut Kemikkıran hoca tarafından yapılan duanın ardından açılış kurdelesini kesen Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut ve Bektaş Demir hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra; "Nevşehir'imizde artık bu türlü kurumsal sağlık işletmelerin açılması bizleri mutlu etmektedir. Bu türlü işletmelerimiz ilimizin dışa açılan gülen yüzüdür. İşletme sahipleri Musa Akkuş ve Ufuk Aydın'ı bu işletmeyi açmalarından dolayı kutluyorum. Güzel mekân oluşturmuşlar. Kendilerine bol kazançlar hayırlı işler diliyorum" dedi.

İşletme sahipleri Musa Akkuş ve Ufuk Aydın açılış programlarında kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür ettiler.

Davetlilerle tek tek ilgilenen İşletme sahipleri Musa Akkuş, Ufuk Aydın ve kurum çalışanları ise FİZYONEV Sağlıklı Yaşam Merkezinde nelerin yapıldığı, hangi hizmetin verilebildiği konusunda bilgiler verdiği konuklara ayrıca çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

Hizmet verdiğimiz tüm bu uygulamalara ihtiyaç duyan ve sağlıklı yaşama özen gösteren herkesi 15 Temmuz mahallesi vefa küçük caddesi no:73 Z02 adresinde faaliyete başlayan FİZYONEV Sağlıklı Yaşam  Merkezimize bekliyoruz.”dedi.

FİZYONEV Sağlıklı Yaşam  Merkezini randevu için 0 384 215 00 01 numaralı telefonda arayabilirsiniz.

Program açılış kurdelasının kesilmesinin ardından ikramlarla sona erdi.

FİZYONEV Sağlıklı Yaşam Merkezi Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olsun.

GTOS TERAPİ: Bel, Boyun, Diz Ağrıları, Kireçlenme gibi bir çok ağrıya devrim niteliğinde yöntem ile son veriyoruz. Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan GTOS terapi özelliği ile tek seansta sonuç almak mümkün. GTOS terapi artık NEVŞEHİR’DE...

Hangi Vakalara Uygulanmaktadır;  *Bel fıtığı,bel bölgesi kanal daralması, omurga diskleri arasında kireçleme, siyatik, mekanik sorunlardan kaynaklı oluşmuş olan bel ağrısı. 
*Bacaklara yayılan ağrılı durumlar. Boyun fıtığı, boyundaki diskler arasında oluşan kireçleme,boyun bölgesi kanal daralmasından kaynaklı kollara yayılan ağrı ve uyuşmalar. 
*Miyofasyal ağrı, fibromiyalji gibi insanların hayat kalitesini etkileyen boyun ve sırt bölgesini tutan yaygın ağrılar. 
*Kas yırtığı, meniskus yırtığı, ağ yaralanmaları ve tendon yaralanmaları gibi spor yaralanmaları. İskelet kas sistemini tutan tüm ağrılı durumlarda etkin olarak kullanılmaktadır.

Uzman diyetisyenimiz ile; detaylı vücut analizi ( açılışa özel ücretsiz ) , bireysel beslenme danışmanlığı , Kilo verme - kilo alma - kilo koruma , Gebelik ve emziklilikte beslenme , Anne ve Çocuk beslenmesi , hastalıklarda beslenme , sporcu beslenmesi , bölgesel incelme ve sıkışma 

POWER PLATE :

AZ ZAMAN ÇOK PERFORMANS
Vibrasyon Platformları ile düzenli olarak çalışma yapmanın yararları üzerine sürdürülen çalışmalar göstermiştir ki: Whole Body Vibration diğer çalışma programlarına göre %85 daha az zaman gerektirir; buna karşın kasların çalışmasını ve direncini %25 daha fazla arttırır. Eklem, bağ (ligaments) ve tendonlardaki yük ve gerilme çok daha azdır.
Power Plate tek başına bir zayıflama cihazı olmayıp, vücut şekillendirme sıkılaştırma ve kas güçlendirme cihazıdır.
Power Plate ile çalışmanın faydaları:
- Esneklik kazandırır,
- Vücuttaki tüm kasların derinlemesine çalışmasını sağlar,
- Eklem sakatlıkları riskini minimuma indirir,
- Kan akışı ve oksijenleşmeyi arttırır,
- Hormonların daha yüksek düzeyde çalışmasını sağlar,
- Vücudun Patlama Gücü artar,
- Vücut suyunun drenajını arttırır,
- Osteoporosis etkisini azaltır,
- Sırt ve bel ağrısını azaltır, bu bölgeleri güçlendirir,
- Selülit oluşumunu engeller, selüliti azaltır,
- Kemik yoğunluğunu arttırır,
- Kolajen üretimini arttırır,
- Zihinsel ve bedensel stresi azaltır.

ALETLİ PİLATES:

Reformer pilates, özel tasarlanan bir aletle uygulanan, vücudunuzun esnemesini, güçlenmesini ve kaybettiğiniz enerjiyi size geri kazandırarak zinde kalmanızı sağlayan egzersiz hareketleridir.

Reformer pilates, pelvik taban kaslarını ve alt karın kaslarını güçlendiriyor. Özellikle doğum sonrası için önerilen Reformer pilates, fit görünümünüzü size tekrar kazandırıyor. Sarkık karnınızdan bıktıysanız artık canınızı sıkmayın, harekete geçin.
Reformer pilates, omurgayı destekleyen kasları güçlendirdiği için duruşunuz kendiliğinden dikleşmeye başlar, eski yanlış duruş alışkanlıklarınızdan kurtulmuş olursunuz. Boyun, sırt ve bel kaslarını da çalıştırdığından bel ve boyun fıtığı oluşma riskini azaltır.

Egzersiz hareketleri vücudun belirli bölgelerini çalıştırır, reformer pilates ise kas sisteminde dengeyi hedefler. Bazı bölgelerinizde bulunan kaslarınızın güçsüz olduğunuzu düşünüyorsanız hiç vakit kaybetmeden reformer pilatese başlayın.

BABY SPA:

BEBEKLER NE SIKLIKTA SPA’DAN YARARLANABİLİR?
Bebeklerde herhangi bir fiziksel sorun yoksa ( kolik, Kas hastalığı, kabızlık vb.) haftada bir gelmesini öneriyoruz.
BABY SPA’NIN FAYDALARI NELERDİR?
•    Bebeklerin fiziksel ve ruhsal rahatlamasını sağlar.
•    Her uyku öncesi yapıldığında bilinç altı uykuya hazırlanır.
•    Bebeğin dokunma duyusunu geliştirir.
•    Bebeklik dönemindeki kolik sancıları, kabızlık, bebek reflüsü gibi rahatsızlıkları geçirilmesinde fayda sağlar.
•    Bağışıklık sistemini güçlendirir.
•    Büyüme ağrılarını önlemede fayda sağlar.
•    Bebeğin koku hafızasını zenginleştirirken, ruhsal rahatlama sağlar. (Farklı kokulardaki masaj yağları)
•    Eklemlerdeki gerilimi azaltırken, iskelet kaslarının rahatlamasını sağlar.
•    Bebeğin fizyolojik gelişiminde destekleyici rol üstlenir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ; 

www.gtosfizyonev.com

Fizyoterapist Ufuk AYDIN
Tel 0 555 096 50 50

Fizyoterapist Musa AKKUŞ
Tel 0 536 704 58 22

GTOS Fizyonev 0384 215 0001

İnstagram: gtosfizyonev
Facebook: Gtos Fizyonev

Adres: 15 Temmuz Mahallesi Vefa Küçük Cd. No:73/Z2 NEVŞEHİR

Uzm. Dyt. Edanur AYDIN danışan kabulüne başlamıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanız için teşekkür eder Sağlıklı günler geçirmenizi dileriz.
☎️ 0384 215 0001