48 Yasındaki H.B Karın Ağrı'sı Şikayetiyle Kapadokya Hastanesine Başvurdu.Kadın Hastalıkları Ve Dogum Uzmanı Op. Dr. Barıs Altuntaş Tarafından Muayene Edilen Hastanın Yumurtalıklarında Yaklaşık 30 Cm'lik Kist Oldugu Tespıt Edıldı Ve Amelıyatla Opere Edildi.

Nevşehirli 48 yaşındaki ev kadını H.B, karın Ağrısı şikayetiyle Özel Kapadokya Hastanesi'ne başvurdu. Op. Dr. Barıs Altuntaş tarafından Muayenesinde, karın boşluğunda hangi organa bağlı olduğu tespit edilemeyen bir kitle olduğu belirlenen hasta, genel sağlık durumundaki bozulmaların artması üzerine ameliyata alındı.

"Karından çıkan kist doktorları hayrete düşürdü"

Özel Kapadokya Hastanesi’nde tedavi altına alınan H.B isismli bir bayan hastanın yumartalıklarında 30 santimetre büyüklüğündeki kist, yapılan başarılı cerrahi operasyonla alınırken, kistin büyüklüğü herkesi şaşırttı.

Operasyonu gerçekleştiren Özel Kapadokya Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Dogum Uzmanı Op. Dr. Barıs Altuntaş, “Nevşehir'de bu tür ameliyatların yapıldığını halkımız bilmelidir. Bu vesile ile Hastamıza geçmiş olsun diyoruz” dedi. Nevşehir'de hastanın karnından bu büyüklükte bir kitle çıkartılırken, kistin büyüklüğü hasta ve hasta yakınlarını şaşırttı.