Her yıl olduğu gibi bu yılda 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü, tarafından yılın hekimleri belirlendi. Belirlenen isimler 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları için başkent ankara'ya gittiler.

İlk olarak Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan 14 Mart Tıp Bayramı programı kapsamında düzenlenen programda 81 ilden gelen sağlık çalışanlarıyla buluştu. Bakan Demircan, sağlığa hizmet noktasında gönül veren sağlık ailesinin bütün fertlerine teşekkür ederek 81 il ile birlikte Nevşehir'den gelen başarılı hekimlere teşekkür belgelerini takdim etti. 

14 Mart Tıp Bayramı bu sene de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde hazırlanan bir program kapsamında hekimler ve sağlık çalışanları ağırlandı. Proğrama Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ile Nevşehir’de yılın hekimleri seçilen isimler de katıldı.

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay: “Başta bu sene seçilen hekimler olmak üzere tüm hekimlerimiz ve tüm fedakar sağlık çalışanları ailemize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor; çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Ayrıca bu özel günlerinde Sağlık çalışanlarımızı onurize eden Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Demircan'a teşekkürlerimi sunuyorum ” dedi.