Nevşehir ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi Servis odalarına 140 adet otomatik yatak alımı ile tüm servis odalarındaki yataklar yenilenerek hastalarımızın hizmetine sunulmuştur. 

Konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe “ Genel Sekreterliğimize bağlı tesislerimizde hizmet amaçlı cihaz yenileme alımlarımız sürüyor. 350 yataklı hastanemize kalite standartları ölçü alınarak, hasta memnuniyetini ve hizmet kalitesini artırmak amacı ile servis katlarında bulunan hasta odalarına en son alınan 140 adet son teknolojik, otomatik, motorlu ve hareketli yataklarımızla birlikte tüm servis odalarındaki yataklarımız pratik ve modern bir kimliğe kavuşmuştur. İleriki günlerde  Genel Sekreterliğimizce tıbbi ve hizmet odaklı cihaz alımlarımız devam edecektir. Tüm Halkımıza Hayırlı Uğurlu Olsun.” dedi.  

 Nevşehir Devlet Hastanesi Servis Katlarındaki Tüm Hasta Odalarındaki Yataklar Yenilendi.İşte Yenilenen hastanemizden görüntüler....



Nevşehir KHB Haber – Ahmet Ak  
www.nevsehirkhb.gov.tr