Nevşehir il genelinde son günlerde artan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının en net görüntüsü Nevşehir Devlet Hastanesinde çekildi. Hastane önünde kimi test sonuçlarını görmek kimi ise test yaptırmak için bekleyen vatandaşların yoğunluk oluşturduğu görüldü.

Sağlıkçılar yoğunluktan tedirgin...

Nevşehir'de pandemi hastanesi olarak belirlenen Nevşehir Devlet Hastanesinde vatandaşlar acil servisler önünde yoğunluk oluştururken, corona virüsü testi yaptırmak isteyenlerin sayısının da arttığı gözlemlendi. 

Gecesini gündüzüne katarak hastalarını tedavi etmek için görev yapan tüm fedakâr sağlık çalışanları ise Nevşehirli vatandaşlardan tedbirleri elden bırakmamalarını istiyor.

Nevşehir polisinden korona ile aktif mücadele...

Nevşehir Polisi, koronavirüs ile mücadelede hem başarıyla görevini yapıyor, bir taraftanda suçlulara göz açtırmıyor... Gün boyu gelen ihbarlarla adeta nefes almaya zaman bulamayan güvenlik güçlerimiz hem denetim hem kontrol hem takip hemde koronavirüs ile mücadelesini büyük özveriyle ve başarıyla sürdürüyor. 

Polis ne yapsın...

Lütfen bu zorlu süreçte tüm fedekar Sağlıkçılarımızın ve Polisimizin yanında olarak onlara yardımcı olalım. Özellikle maskelerimizi mutlaka takınalım. Bunu denetimlerden korkarak değil sağlığımız için yapmalıyız. Zira polis maske denetimi yapıyor ve kurallara uymayanlara ceza kesiyor, Yok efendim neden ceza kesiliyor diyoruz. Kesmese kurallara uyan yok neden denetim yapılmıyor deniliyor. Özellikle yetişkinler lütfen gerekli tedbirleri alarak kurallara uyalım. Devlet her vatandaşın başına bir polis dikecek değil. Tüm dünyanın içrisnde bulunduğu bu durumdan yine hep birlikte el ele vererek ancak kurtulabiliriz. Bunun içinde yapılması gerekenler çok basit!

Lütfen! Koronavirüs ile mücadelede belirlenen kurallara sevdiklerimiz ve sevenlerimiz için dikkat edelim. VEBALE GİRMEYELİM!

Nevşehir'de Vaka Sayısı Ve Ölümler Artıyor...

Koronavirüs ile mücadelede "Bir şey olmaz" demeyelim. Tedbirleri elden bırakmayalım.
*Temizlik
*Maske
*Mesafe

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise paylaşımında şunları ifade etti; "Aşağıdaki Fotoğrafta sohbet eden iki insan görmüyoruz sadece. Ailesini, arkadaşını ve ülkesini seven, onların sağlığını önemseyen iki sorumlu insan görüyoruz. Bu sorumuluk ve hassasiyeti gösteren herkese teşekkür ederim."

İşte Nevşehir Devlet Hastanesi'nde corona testi yoğunluğu! Bu görüntü gün boyu artıyor ama azalmıyor...