Genel Sekreterimiz tarafından Nevşehir Devlet Hastanesi Konferans Salonunda "Emekçi Kadınlar Fotoğraf Sergisi" açılış yaptı..

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine Bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi Konferans Salonunda Hastane Personelimiz Derya Yazar tarafından "Emekçi Kadınlar Fotoğraf Sergisi" açıldı.

 

Açlılışa Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Dr. Atila Oğuz Boyalı, Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Aydın, Hastane Yöneticisi Dr. Hakan Serçe, Hastane Başhekimi Op. Dr. Ömer Anlar, İdari Hizmetler Başkanı Bülent Filizer  katıldı. Ayrıca sergiye çok sayıda genel sekreterlik, hastane personeli ve çalışanı katıldı. Sergi esnasında Kokteyl düzenlendi ve Kanun taksimi ile müzik ziyafeti de sergi boyunca devam etti.

 

Derya Yazar Konu hakkında Şunlar söyledi. "Bu sergisinde tüm Fotoğraflar Nevşehir ve bölgesinde çekildiğini, burada yaşayan fedakarca çalışan  emekçi kadınların durumunu yansıtan bir çalışma olduğunu bu sergi için bir çok fotoğraf çektiğini sergide bunlardan sadece 21 tanesini sergilendiğini bildirdi. Daha öncede 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür Merkezinde ve Kapadokya Forum Alış Veriş merkezinde de bir sergi açtığını bildirdi. Bu vesile ile sergimizin Hastanemizde açılmasında emeği geçen ve katılımları ile onurlandıran Tüm idareci ve personelimize çok Teşekkür Ediyorum." dedi. Nevsehir KHB Haber : Ahmet AK