Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahisi polikliniğine başvuran ve Op. Dr. Mustafa Kuzucuoğlu tarafından muayene edildi. Hastanın yapılan tetkik ve MR çekimi sonucu 18 yaşında erkek hastanın sağ 6. kaburgasında kitle saptanması üzerine hastanın acilen ameliyata alınmasına karar verildi. İki saat süren başarılı bir ameliyattan sonra hastanın 6. kaburgasındaki kitle çıkarıldı ve kaburgada oluşan boşluk titanyum bar kullanılarak tamir edildi.

 

Kuzucuoğlu “Hasta ameliyattan sonraki 4. gün şifa ile taburcu edildi. Ameliyattan sonraki 3. ayında hasta göğüs cerrahisi polikliniğinde kontrol edildi ve ameliyatla ilgili hiçbir sıkıntısı olmadığı görüldü. Ayrıca bu çalışma bir ekip işidir. Hastanemiz Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Doktorumuza ve Tüm Anestezi ekibine, Ameliyat ekibime, hastanemize bu ameliyatı yapacak gerekli teknik malzemeyi kazandıran Genel Sekreterliğimize, Hastane Yöneticimize de çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. Muhammet Çömçe ”Bugün Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde yapılan bir çok buna benzer başarılı ameliyatlar artık il dışındaki hastaneler gitmeden Nevşehir Devlet Hastanemizde gönül rahatlığı ile yapılmaktadır. Bu başarılı ameliyatlara imza atan tüm doktorlarımızı ve ameliyat ekibini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.” dedi.